Youtube
Политика Србија

ВУК ЈЕРЕМИЋ: У заједнички опозициони фронт добродошли и ДС и Двери

Председник Народне странке Вук Јеремић изјавио је да нема никаквих трвења између Драгана Ђиласа, Саше Јанковића и њега и да нема никакве сумње да партнери са београдских избора остају заједно и у будућности, а да су у току разговори и са другим опозиционим актерима о укључивању у заједнички блок.

„Сарадња ниједног тренутка није нити ће бити доведена у питање. Састанак са Јанковићем и Ђиласом је био конструктиван и постигли смо висок степен сагласности. То нису разговори на ‘живот или смрт’, него се договарамо о најефикаснијој форми деловања, као и о приоритетима. Толико је тога погрешног у Србији да се не може све одједном ставити на сто“, рекао је Јеремић телевизији Наша.

СВЕТ У ШОКУ: Ким Џонг-ун објавио да обуставља нуклеарне и ракетне пробе! Ево шта је Трамп поручио

Јеремић је навео да су за Народну странку у заједнички опозициони фронт добродошли и Демократска странка, као и Двери, и истакао да би услов за прикључивање нових чланица опозиционом блоку требало да буде да се јавно обавежу да неће сарађивати са Српском напредном странком ни на једном нивоу власти.

ЦЕО НИШ НА НОГАМА! Нико не зна ко је младић који ДАНИМА НЕПОМИЧНО СЕДИ НА КЛУПИ и одбија сваку помоћ

„Народна странка ће учинити све да се хомогенизује отпор погубном режиму СНС-а и зато је важно и проширење опозиционог фронта и на оне који нису политички устројени, синдикате, интелектуалце и истакнуте личности јавног и културног живота“, рекао је Јеремић.
 (ФОТО) Мама ми је дала име СРБИЈА јер сам једина од све њене деце која је ПРЕЖИВЕЛА.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

НАСТАВАК НАПЕТОСТИ: Салами поручио да Израелци „неће имати где да беже, сем у море“; Либерман: Спремни смо за сукоб са Ираном

ПРОМЕНА Тзв. косовска обавештајна служба добила новог шефа

УХАПШЕН ДИЛЕР У НОВОМ САДУ: У стану пронађен хероин, вагица и новац!

Извор: Танјуг

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
15°
20°
Thu
20°
Fri
22°
Sat
25°
Sun