Фото: youtube.com
Политика Србија

ВУЧИЋ: Желимо компромис са Приштином, а не да испуњавамо жеље Албанцима!

Председник Србије Александар Вучић рекао је након састанка са председником Одбора Бундестага за европске послове Гинтером Крихбаумом, да је највећи део састанка био посвећен дијалогу Београда и Приштине

УЗБУНА У МОСКВИ! СПРЕЧЕН НАПАД НА БЕСМРТНИ ПУК СА ВУЧИЋЕМ И ПУТИНОМ НА ЧЕЛУ: У великој акцији ухапшено 26 терориста!

Вучић је на почетку рекао да Крихбаум познаје одлично регион, он је искрени пријатељ наше земље и да српском народу жели добро.

– Ми смо имали дуг разговор данас. Теме су биле билатерални односи, они су на изузетно високом нивоу. Све више је немачких компанија које долазе у Србију. Немачка је најважнији спољнотрговински партнер Републике Србије, и нико је неће престићи. То говори колико је важно да градимо добре односе са Немачком – рекао је Вучић.

Вучић је рекао да Крихбаум подржава пут Србије ка ЕУ и захвалио му се на томе.

СВЕДОЧЕЊЕ СИЛОВАНЕ ДЕВОЈЧИЦЕ ИЗ ЛЕПОСАВИЋА ЛЕДИ КРВ У ЖИЛАМА: Отац је тврдио да има право да ми ради све што пожели!

– Разговарали смо и у ситуацији у региону. Посебно смо разговарали о односима између Београда и Приштине. Ја сам говорио о нашем унутрашњем дијалогу и о Бриселском споразуму. Рекао сам му да Приштина једну једину обавезу није могла да испуни – рекао је Вучић.

– Морамо да разговарамо, желимо компромис, али то не значи испуњавање жеља Албанаца. У супротном ће они бити криви за слом преговора – навео је председник Србије и додао да ће грађани имати прилику да се изјасне о компромисном решењу које се нађе.

(ВИДЕО) ОНИ СУ ЛИКВИДИРАЛИ ТЕОРИСТЕ КОЈИ СУ ПЛАНИРАЛИ НАПАД НА ПУТИНА И ВУЧИЋА: Годинама су међу најбољим војницима на свету, а своје животе дају за одбрану Русије!

Вучић је рекао да ћемо се ми борити за будућност нашег народа, и цитирајући Пекића завршио „Не љубите земљу предака, већ љубите земљу по којој ходају ваша деца“.
Крихбаум се захвалио председнику Вучићу на разговору.

– Односи Србије и Немачке су веома блиски. То видите по томе што је Вучић неколико пута био у Немачкој и што се састајао са нашом канцеларком Меркел. Могу само да подвучем оно што је председник Вучић рекао. Немачке фирме су међу првима које су дошле овде, а доћиће још у већем броју, а то је резултат напора који улаже влада Србије и председник Вучић, али је битно да се ти напори наставе – рекао је Крихбаум.

Крихбаум је говорио и о решењу спора са КиМ.

ОПЕТ ИЗАЗВАО ГНЕВ Црногорац ударио и по женама!

– Постоји могућност замрзнутог конфликта, а постоји могућност и решења проблема. Прави државник размишља на дуге стазе и зна шта је залог свему томе – рекао је Крихбаум.

Крихбаум је рекао да Србија ка ЕУ не иде сама, већ да многе земље укључујући Немачку пружају подршку Србији.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) СИРОМОЛОТОВ ЗВАНИЧНО ПОТВРДИО: Спречили смо напад на Бесмртни пук, Путина и Вучића!

(ФОТО) ДОДИК: ВРС је била одбрамбена војска у готово немогућим условима!

БРУКА! РИЈАЛИТИ НА ТЕСТУ ИЗ МАТЕМАТИКЕ: После Цеце, и Фарма завршила у школама!

Да ли Америка рачуна да би Путин дозволио „Олују“ у Украјини

Извор: informer.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
17°
17°
Tue
23°
Wed
24°
Thu
26°
Fri