Tanjug
Политика Србија

ВУЧИЋ УПОЗОРИО НА ДЕЛОВАЊЕ ТАЈНЕ СЛУЖБЕ МИ-6: Енглези би да запале Србију!

У ову формулацију у најкраћем би се могло сажети све оно што енглеска обавештајна служба МИ-6 ради у Србији и посебно на Косову. Британци, који и иначе имају дуги традицију паљења пожара на овим просторима, спремни су да изазову велике нереде како би онемогућили било какав компромис и нашкодили интересима Србије по питању КиМ. Од неколико саговорника из безбедносних и обавештајних кругова Српски телеграф је сазнао да су до поменутих информација дошле српске службе, које су о томе обавестиле државни врх.

ИСПАЛИЛИ 2 МЕТКА, ИСПРСКАЛИ СПРЕЈОМ И ПРЕТУКЛИ ДАРКА ЛАЗИЋА: О инциденту проговорио његов менаџер Миљан Врачевић, а девојка у ШОКУ

СВЕ СЕ ЗНА
Наша сазнања потврдио је јуче и председник Александар Вучић, који је током гостовања на ТВ Пинк директно оптужио Велику Британију за подривање напора да се на КиМ дође до компромисног решења.

– Не боримо се ми против Албанаца, већ против многих западних земаља које стоје иза косовске независности, укључујући и Велику Британију. Видите шта ради Британија преко својих агентурних испостава у централној Србији, на Косову, на северу Македоније. Влада велика нервоза и на западу и у Приштини, али и у Београду, где су неки очекивали потпуни колапс политике према КиМ – констатовао је Вучић.

ХАОС НА АУТО-ПУТУ! ХРВАТСКИ НАВИЈАЧИ ТОРЦИДА ИЗ СПЛИТА ХАРАЈУ ПО СРБИЈИ: Демолирали пумпу код Врчина!

Он је рекао да наше службе знају ко се све састаје на северу Косова, да се активирају они које смо и заборавили, политичари од пре 20 година, и сарађују са страним службама јер не желе да се дође до решења за Косово.

– Нећу прихватити оно што је било у Македонији, народу ће бити представљен план за Косово онакав какав јесте и народ ће дати свој одговор. Србија је показала да је довољно мудра да избегне сукобе који су лако могли да ескалирају у претходним догађајима – истакао је Вучић.

ДЕТАЉИ ХАПШЕЊА: Снежану Ђуришић ПРЕТУКАО СИН, па опљачкао кућу!

ТЕШКА БОРБА
Како је навео, без света ми проблем КиМ не можемо решити и зато је важно да што више међународних фактора привучемо на нашу страну:

– Мислим да САД први пут показују жељу за решењем, за разлику од неких других.

Коментаришући Вучићеве наводе, геополитичар и професор међународних односа Срђан Перишић каже да је Велика Британија деценијама доследна у својој политици према Србима.

– Они никада нису дозволи да се формира држава која ће обухватити све Србе јер су у томе видели претњу. Велика Британија се тиме водила када је учествовала у стварању Краљевине Југославије, као и касније, у стварању социјалистичке Југославије. У британској влади никада није било и никада неће бити неког ко ће нас подржавати и свим силама ће нас разбијати, то историја доказује.

Девојка убила младића на првом састанку, а због њене приче НЕЋЕТЕ МОЋИ ДА СПАВАТЕ

Вучићеве поруке о Британцима
1. Не боримо се ми против Албанаца, већ против оних које стоје иза косовске независности, укључујући и Велику Британију
2. Видите шта ради Британија преко својих агентурних испостава у централној Србији, на Косову, на северу Македоније
3. Активирају се политичари од пре 20 година и сарађују са страним службама јер не желе да се дође до решења за Косово
4. Притисак страних служби и свих у домаћој јавности постојао је све време, а сада је дошло до експлозије
5. Мислим да САД први пут показују жељу за решењем, за разлику од неких других
6. Британија је помало изопштена изласком из ЕУ, а жели да задржи статус силе
Председник Србије о осталим темама
Хранилице за врапце су лепа и добра иницијатива

АКО УХВАТЕ УБИЦУ, МИ ЋЕМО ГА БРАНИТИ: Потресан говор на сахрани убијеног адвоката

О политичким нападима на градоначелника Београда Зорана Радојичића због хуманитарне акције којом се штите врапци, један од симбола Београда:

– Радојичић је градоначелник тек нешто више од месец дана и отишао је да подржи лепу и добру иницијативу: да се направе хранилице за птице и покаже пажња. Нико није рекао да му је то главни посао, то је само мало пажње према животињама, птицама и ништа више од тога. А, кажу, то му је главни резултат. Не, главни резултат су још два моста која ћемо да урадимо у Београду за време овог градоначелника.

Ја сам сотона, а Јеремића хвале

УБИЈЕНИ АДВОКАТ ОГЊАНОВИЋ 90-ИХ САСЛУШАВАО ЛУКУ БОЈОВИЋА! До сад непознати детаљи о чувеном догађају из београдског подземља!

– Пре неколико дана на Косову је била годишњица убиства 14 наших жетелаца у Старом Грацком, а да нико од албанских медија то није констатовао, већ су писали хвалоспеве о Јеремићу због годишњице одлуке МСП. Поред тога, мене су представљали као сотону. Сотона сам и ђаво, иако ниједну ружну реч о Албанцима нисам рекао, само зато што из амбиса заједно са Ђурићем, Владом покушавам да извучем нешто за српски народ што не би било понижавајуће, што би сачувало наш образ.

Нису исто Томпсон и Миле Китић

– Она каже да је проусташки хрватски певач Томпсон нешто попут Милета Китића у Србији. Па Миле Китић не пева „За дом спремни“. Ипак, хрватска председница је најмање лош партнер у тој земљи. То довољно говори колико нам је тешко.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

РАЊЕН ДАРКО ЛАЗИЋ: Два метка у певача на свадби у Умчарима, ХИТНО ПРЕВЕЗЕН У УРГЕНТНИ ЦЕНТАР!

(ВИДЕО) БАХАТИ ЂИЛАС ДИВЉА ПО АУТО-ПУТУ! Претиче колону преко пуне линије, МИСЛИ ДА ЈЕ НЕДОДИРЉИВ!

Коме прети НАТО батина: Амерички адмирал узбунио албанске екстремисте на Косову

УБИЈЕНИ АДВОКАТ ОГЊАНОВИЋ 90-ИХ САСЛУШАВАО ЛУКУ БОЈОВИЋА! До сад непознати детаљи о чувеном догађају из београдског подземља!

republika.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
7°
12°
Wed
10°
Thu
8°
Fri
1°
Sat