Политика Србија

ВУЧИЋ УПОЗОРАВА: Албанци спремају нови напад — провалу преко моста

„Оно што је мене страх, то су идеје око Косовске Митровице, јер већ имамо у обавештајном прикупљању назнака да би неки покушали да провале преко моста у Митровици, а на то указујемо међународној заједници и тражићемо да се то не догоди“, упозорио је председник Србије Александар Вучић.

ПЕТОГ ОКТОБРА ХОЋЕ ДА СРУШЕ РЕПУБЛИКУ СРПСКУ! НОВА ОБОЈЕНА РEВОЛУЦИЈА ПО СТАРИМ МЕТОДАМА!

„Увођење или укидање, односно смањење нивоа борбене готовости дезангажовања наших снага искључива је апсолутна надлежност председника Републике Србије и никоме не мора ни да се правда сем да понуди политичко објашњење за то што се догодило“, рекао је  данас председник Србије Александар Вучић.

(ВИДЕО) ПРОЦУРЕО СНИМАК ЖЕСТОКОГ СУКОБА ДУЛЕТА И КИМИЈА! Легендарни тренер Партизана осуо паљбу: Да ли треба да причам да сте ви навијачи УЗИМАЛИ ПАРЕ ОД ИГРАЧА!

Вучић тврди да је НАТО за долазак Хашима Тачија на Газиводе знао, а да о томе нису биле обавештене ни самоуправе на Северу ни полиција.

УЖАС У БЕОГРАДУ: Зеленаш отео човека и 20 дана га ДРЖАО У ПОДРУМУ како би га натерао да му препише стан

„Погажен је Бриселски споразум, погажен Бриселски договор који имамо са НАТО-ом, не заборавите да су два кумулативна услова. Један је да НАТО одобри. НАТО се правио да ништа не зна, нису говорили истину, али није ни важно. Накнадно су одобрили све и рекли да је дивно то што председник државе Косово иде да посети своје грађане“, казао је.

АРКАНОВ ГАРДИСТА ВИШЕ НИЈЕ МОГАО ДА ЋУТИ: Доста бре више лажи, ово је права истина о команданту! ЊЕГА НИКО НИЈЕ СМЕО ПОПРЕКО НИ ДА ПОГЛЕДА

„Желим да вас подсетим још једанпут, ако то некоме у Србији није било довољно јасно, иако мислим да је било  довољно јасно свима у свету, иако су покушали различити људи из света да оправдају нешто што се није могло оправдати, а то је упад на Север са људима који су носили дуге цеви, снајпере, митраљезе и све остало, аутомате. Зашто није смело? Управо зато што смо постигли Бриселски договор, у којем је јасно ко управља регионалном полицијом на северу. Ни један Србин, чак ни командир, командант за Север није био ни упозорен, ни упознат са тим шта је то што се дешава. Дакле, људи не знају шта се дешава. Како је то могуће? Како ми можемо да знамо шта ви радите са тим пушкама и са тим снајперима и са тим митраљезима? Да нагађамо или да чекамо да вам прође два сата да бисте нам рекли — Ми смо дошли да бисмо се сликали у неком јадном чамцу ког су довозили тамо 200 км одатле, пошто немају ни чамац. Могли су да узму наша два која сам ја сада отворио, па да им посудимо да виде шта су прави чамци. То наша Горска служба има три пута боље чамце него њихова квазидржава. Али да све то оставимо по страни.“

ДОДИКОВ САВЕТНИК О СЛУЧАЈУ ЗОЉА: Напад командован из страних обавештајних служби, нападач повезан директно с министром БиХ Мектићем!

Председник Вучић упозорава и на могућу нову кризу на северу Косова.

Брисел открио шта је за ЕУ прихватљиво решење за Косово

„Оно што је мене страх, то су њихове идеје око Косовске Митровице, јер већ имамо у обавештајном прикупљању, назнака да би неки покушали да провале преко моста у Митровици. На то указујемо међународној заједници и тражићемо да се то не догоди. Али да ли ће то њима да падне на памет и да ли су то говорили са неким од српских представника, нека говоре ти српски представници. Па један каже — не бих ја то, али ми то каже Весељи.  Други каже — ја бих то на другачији начин, то нас не интересује ми ћемо то да разговарамо са делом међународне заједнице која има обавезу да их у таквим стварима спречи“, рекао је Вучић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЈЕЗА У ОСНОВНОЈ ШКОЛИ КОД БЕОЧИНА: Наставник физике ухапшен због недозвољених полних радњи над неколико ученика

СВЕ ПО СПИСКУ! Весељи мазнуо и жену и свастику Агиму Чеку!

ВУЧИЋ ПИСАО ДОДИКУ: Јасно је, Срби су увек дежурни кривци, А НАПАДИ НА СРБИЈУ НИСУ НИКАКВА НОВОСТ!

Војнообавештајни вод Еуфора руши Додика

НАМЕРНО СУ ОСТАВЉАЛИ ПАЦИЈЕНТЕ ДА УМРУ ЗБОГ 300 ЕВРА: Доктор Борко пре 13 година открио стравичну везу Хитне помоћи и погребника, па прошао ПАКАО!

rs.sputniknews.com

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
16°
27°
Thu
28°
Fri
30°
Sat
31°
Sun