Printscreen
Политика Србија

ВУЧИЋ: Поштујемо Британију, али смо независни! Желимо најјефтинији и најбољи гас, а то је руски!

(ФОТО/ВИДЕО) Заветници поручили: „НЕКИ ИМАЈУ ПРИЈАТЕЉЕ, МИ ИМАМО БРАЋУ“

Председник Србије Александар Вучић истакао је вечерас да се Србија дичи и поноси чињеницом да је независна и слободна држава.

Вучић је, на заједничкој конференцији за штампу са председником Руске Федерације Владимиром Путином, на питање да ли очекује, због великог интересовања британских и других медија, да ће порасти притисак на Београд да поквари односе са Русијом, казао да нема никакав проблем с тим ко ће шта да говори у свету.

(ФОТО) НОВА ПОДВАЛА ОПОЗИЦИЈЕ: Да су редовно ишли у Храм, знали би за улаз из Катанићеве

– Не желим да говорим о другим земљама, али Србија се дичи и поноси чињеницом да је независна и слободна држава. Не само у очувању свог територијалних интегритета, већ и доношењу одлука – рекао је он.

Србија, како је подвукао доноси одлуке на основу воље својих грађана, а не воље влада других држава.

– Поштујемо Британце, али ни они, ни било који други неће одређивати какве одлуке ћемо доносити. Сста пишу новине мене је баш брига. Срибја има стратешки правац, озбиљну политику коју не мења и коју ће тешко неко променити – нагласио је Вучић.

СРБИЈА ЧЕКА ПУТИНА! Авион председника Русије ЛЕТИ ИЗНАД СРБИЈЕ – ПРАТЕ ГА МИГОВИ НАШИ МИГОВИ!

– Избори су овде на неко време па свако има право да победи и окрене политику у другом смеру. Док сам ја председник Србија ће водити политку коју смо зацртали, биће слободна земља која ће водити политику у корист својих грађана – закључио је он.

Председник је рекао да се ради на изградњи гасног Турског тока кроз Србију и да Србија хоће за своје грађане најбољи и најефтинији гас, а то је руски гас.

Упитан да ли је разматран наставак Турског тока и шта може ометати реализацију пројекта с обзиром на притисак на Србију од стране ЕУ, Вучић је рекао да Србија очекује много од Турског тока и да је много тога урађено до сада, многе процедуре су завршене.

ХАРАДИНАЈ УДАРИО НА ПУТИНА ПРЕД ДОЛАЗАК У БЕОГРАД! Окомио се на њега због једне изјаве, лидер Русије неће веровати својим ушима шта му је зликовац рекао!

„Не знам какви су притисци на неке друге кроз чије територије гасовод Турски ток треба да прође, са Србијом Русија није имала ту врсту проблема. Ми смо на такву врсту притисака отпорни, наш народ мора да добије гас, наша предузећа морају да добију гас“, реако је председник Србије.

Он је подсетио да је Србија до сада гас добијала преко Украјине и Мађарске, али да је план да убудуће од Турског тока добијамо гас, преко Бугарске, те да се због тога градимо тај гасовод.

(ФОТО) МИСТЕРИЈА ЦРНОГ КОФЕРА ПРЕДСЕДНИКА РУСИЈЕ Сви гледају у Путина и Вучића, а нико није приметио човека који иде иза њих! Од торбе коју носи у рукама дрхти свет!

„За Србију је то од изузетног значаја. Знам да су Немци све што је било до њих већ изградили по питању Северног тока. Већ је око 500 километара изграђено под водом. И ми као и други имамо право да добијемо гас“, рекао је Вучић.

Како каже наслушао се прича „по целом свету“ одакле ће све гас у србију да стигне, али да није видео други гас осим руског.

Начин на који су француски медији известили о доласку Путина у Србију погађа право у срж српско-руских односа!

„Нудили су други течни гас, али дупло скупље. Ми да плаћасмо двоструко више цене немамо и неможемо, иако економски стојимо боље. Хоћемо да набављамо најбољи и најефтинији гас за наш народ и наши земљу, а то је руски гас“, закључио је он.

100.000 СРБА ДОЧЕКУЈЕ ПУТИНА: Ово је велики дан за нашу земљу!

ДОЧЕКУЈУ ГА КАО БОГА: Хрватски медији овако ИЗВЕШТАВАЈУ о ПУТИНОВОЈ ПОСЕТИ Београду и ОТКРИВАЈУ шта СРБИЈА ДОБИЈА

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ВЛАДИМИР ПУТИН: Резолуција 1244 предвиђа могућност присуства српске полиције и граничара на Косову! А где су они?

(ФОТО/ВИДЕО) Заветници поручили: „НЕКИ ИМАУ ПРИЈАТЕЉЕ, МИ ИМАМО БРАЋУ“

(ФОТО) ПЛАНИРАО РАКЕТОМ ДА РАЗНЕСЕ БЕЛУ КУЋУ: Ухапшен екстремиста који је хтео антитенковским пројектилом и експлозивом да нападне и Кип слпободе!

ТРАГЕДИЈА У МАРАДИКУ, УЧЕНИЦА ПРЕМИНУЛА У ШКОЛИ! Милица (14) пала у зборници, наставници притрчали, али девојчици није било спаса!

Патријарх спремио драгоцен поклон за Путина

ДОЧЕКУЈУ ГА КАО БОГА: Хрватски медији овако ИЗВЕШТАВАЈУ о ПУТИНОВОЈ ПОСЕТИ Београду и ОТКРИВАЈУ шта СРБИЈА ДОБИЈА

Извор: Kurir.rs/Tanjug

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
30°
31°
Thu
24°
Fri
23°
Sat
25°
Sun