Фото: Спутњик
Политика Србија

Вучић половином децембра у Москви

Председник Србије Александар Вучић примио је амбасадора Руске Федерације Александра Чепурина, који му је пренео позив председника Владимира Путина да половином децембра посети Руску Федерацију и састане се са њим у Москви.

Александар Вучић је рекао да је веома важно што ће имати прилику да са председником Путином разговара о билатералним односима, као и о конкретним предлозима за унапређење политичког дијалога и економске сарадње Републике Србије и Руске Федерације. Једна од тема разговора биће и сарадња у области енергетике.

Он је био „Плава звер“, човек кога се и Хитлер плашио (ВИДЕО)

Српски председник је најавио да ће изразити захвалност за веома добру војно-техничку сарадњу двеју земаља, која се показала и у доласку авиона „миг 29“ у флоту српског војног ваздухопловства, саопштила је Служба за сарадњу са медијима председника Србије.

(ВИДЕО) ПОЛА ВЕКА ЖИВЕЛИ ИЗОЛОВАНИ У ДИВЉИНИ СИБИРА: Нису знали да је био Други светски рат, а желели су само ЈЕДНУ СТВАР!

Председник Вучић је додао да се нада да ће са председником Путином разговарати и о односима у региону Западног Балкана, Европи, као и о глобалној политичкој и економској ситуацији.

Извор: РТС

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ОН НИЈЕ ЧОВЕК, ОН ЈЕ МОНСТРУМ: Убио је Николу а онда га са породицом данима тражио по насипу

Шта ту жуља Америку: Срби са Русима и Кинезима у паклу Сирије

КРИК-ОВ ПОХОД ПРОТИВ ПРОРУСКИХ МИНИСТАРА: Шта је у позадини хајке на Ненада Поповића?

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
24°
29°
Tue
31°
Wed
30°
Thu
26°
Fri