Printscreen
Uncategorized

Вучић одликовао 49 припадника Министарства одбране и Војске

Председник Србије Александар Вучић одликовао је 49 припадника Министарства одбране и Војске Србије за изузетне заслуге и резултате показане у обављању дужности и задатака у области одбране и безбедности Републике Србије, објављено је у најновијем "Службеном гласнику".

Вучић је за изузетне заслуге и постигнуте резултате у области одбране и безбедности Републике Србије одликовао 17 припадника Министарства одбране и Војске Србије.

(ВИДЕО) ЈЕЗИВЕ ДУБИНЕ ОКЕАНА: Монструозни комшија диносауруса ухваћен у водама Португалије

Златном медаљом за заслуге одликовао је пуковинка Слађана Ристића, а још 16 припадника Министарства одбране и Војске Србије добило је сребрне медаље за заслуге.

СТРАВА И УЖАС КОД БАЧКЕ ПАЛАНКЕ: Силовао сестру од њене десете године!

За заслуге и изузетне резултате показане у обавл?ању дужности и задатака у области одбране и безбедности Републике Србије Вучић је одликовао 32 припадника Министарства одбране и Војске Србије.

(ВИДЕО) ОВАЈ ХАОС СТИЖЕ И КОД НАС: Снег паралисао Хрватску, ОЛУЈНИ ВЕТАР НОСИ СВЕ ПРЕД СОБОМ! У БиХ и Црној Гори већ упаљен ЦРВЕНИ МЕТЕОАЛАРМ!

Златном медаљом за ревносну службу одликовани су капетан бојног брода Петар Бошковић и потпуковник Дејан Живковић, а сребрну медаљу за ревносну службу добило је 30 припадника Министарства одбране и Војске Србије.

Извор: Танјуг

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Сутра седница СБ УН о Косову, Дачић представља Србију

БАКИР ОПЕТ ПРЕТИ СРБИМА: Ако РС покуша да се отцепи – БРАНИЋЕМО БиХ КАО АЛИЈА 1992!

Додик: Желим да одвојим РС а да не падне ниједна глава

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
29°
28°
Wed
29°
Thu
30°
Fri
31°
Sat