Printscreen RTV Pink
Друштво Србија

ВУЧИЋ О ПРОДАЈИ ТВ Прва и О2 ТВ: Шолак и Ђилас су хтели медијски монопол!

Председник Србије Александар Вучић истакао је данас су Драган Шолак и Драган Ђилас својим апсолутним монополом узимања новца у медијском простору покушавали да разарају Телеком, који је куповином Коперникус кабловске мреже, почео да се такмичи са њиховим СББ-ом.

ВУЧИЋ: Даћемо све од себе да сачувамо мир, али НЕЋЕМО ДОЗВОЛИТИ ПОГРОМ И ПРОТЕРИВАЊЕ НАШЕГ НАРОДА НА КиМ!

– Шолак и Ђилас су заједничким снагама успостављали не само комплетно медијско тржсисте, већ и преко агенцијаа које су трговали медијским простором имали су апсолутни монопол узимања новца. Направили су СББ и мислим да надлежни органи тренутно проверавају како су без динара, и захваљујући коме, могли да добију таку мрежу. Све време су разарали Телеком, чија је вредност стално падала – објаснио је Вучић гостујући на ТВ Пинк.

Он је подсетио да је Телеком акционарско друштво у којем је држава већински власник.

(ФОТО) ЧИТАВА СРБИЈА ШЕРУЈЕ ОВУ СЛИКУ ИЗ КЛИНИЧКОГ ЦЕНТРА: Докторка Даница дошла да оперише у овоме! А тек коментаре на Фејсу да видите

– Када смо хтели да приватизујемо Телеком, јер сам био сигуран да ко год га узме, мораће да се бори против нелојалне конкуренције, сви су били против тога. А сада када први пут чувамо телеком они нас поново нападају, јер је Телеком одлучио да развија даље платформе како би се такмичио са Шолаком и Ђиласом – додао је Вучић.

Он је рекао да је Телеком купио кабловску мрежу Коперникус која је створена у време Шолакове и Ђиласове власти.

(ВИДЕО) ТЕШКА НЕСРЕЋА КОД УМКЕ, ЗАТВОРЕН САОБРАЋАЈ КА ОБРЕНОВЦУ: Жена пешак погинула у близини фабрике картона, мушкарац тешко повређен

– А што је Телком купио ту мрежу – зато да СББ не би имао све, да би Телеком вредео више. Њихова дужност је да увећавају вредност – казао је Вучић.

Када је реч о тврдњи да је Коперникус купио две телевизије Вучић је подсетио да су Ђилас и Шолак довели Грка који је власник Прве и О2.

– Ви сте довели тог Грка и све сте имали на тим телевизијама. Што вам је Грк сада продао те телевизије. Сада ја треба да будем крив што је продавао. Да га није неко натерао – упитао је Вучић.

Дрецун открио делове поверљивог извештаја: Официри ОВК знали за трговину органима, преносили делове тела на аеродром!

Он је казао да је преко неких људи поставио питање власнику из Грчке што продаје, да није можда незадовољан условима у Србији, а да је као одговор да то није случај, већ да се ради о професионалној одлуци.

– Да ли је требало да забраним неком Србину да купи те телевизије и да их купи неко од Шолакових и Ђиласових људи споља – рекао је он.

Вучић је указао да сада покушавају да приказују како је купац те две телевизије ружан, додајући да су много лепи Шолак и Ђилас, и као да је то важно, пошто је то њихов аргумент за боље управљање.

(ФОТО) Овако сада изгледа монстроузни силоватељ Пикасо из Н. Сада који је на слободи: Откривени стравични детаљи о њему!

Упитао је и што Коперникусу актуелне власти, које наводно све контролишу, нису три пута дале националну фреквенцију.

– Три пута је Коперникус конкурисао. Испуњавају услове, али сматрали су надлежни да би угрозили функционисање приватних телевизија. Ја сам добио то као образложење – пренео је он.

Вучић је рекао да су Шолак и Ђилас бесни и да у дану када Приштина најављује формирање војске Косова њихова једина брига је приватни бизнис.

– Баве се само тиме јер су рачунали да би том куповином, а хтели су да купе две телевизије, за шта су послали и понуду преко исте фирме која треба да постане власник Н1 и СББ, и хтели да у потпуности да захвладају не само медијским тржиштем већ и финансијама – рекао је он.

Данас је велики чудотворац Александар Невски: Обавезно ово урадите ако желите здравље за вашу породицу!

Вучић је нагласио да су нервозни јер је јасно да нема по 500 милиона евра зараде сваке године.

На критике да су телевизије продате за нешто мање од 200 милиона ева, Вучић је казао да они своје продају по цени од всисе милијарди евра, и поручио „ко си ти да одређујеш колико шта вреди“.

– Све то је само резултат беса, што су угрожени њихови интереси у милионима евра – нагласио је он.

Трагедија која је цео регион оставила у шоку: Средњошколка из Бара отишла са великог одмора и бацила се под воз!

Вучић је казао да је за државу била важна само прва трансакција која се тицала куповине кабловског оператера Коперникус.

Поновио је да је Телеком купио само кабловског опетратера јер хоће да се такмичи са кабловским оператерима и да ће наставити то да ради, бориће се на трзишту.

– Надам се и желим да верујем да неће пропасти Телеком, као што би неки хтели – поручио је Вучић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ДАЧИЋ: Ускоро мање од 100 земаља које су признале такозвано Косово!

Русија: А шта ако наше подморнице испливају на обали Америке

ВУЛИН ОДУВАО РАМУША: Војска Косова да иде у Сирију, па косовски Албанци су већ тамо као терористи ИД!

(ФОТО) УЖАС У ЛЕСКОВЦУ: Жена се бацила под воз, полицајци скупљају РАСКОМАДАНО ТЕЛО

(ВИДЕО) БОСАНАЦ ОБОРИО СВЕТСКИ РЕКОРД За само 25 секунди ГЛАВОМ РАЗБИО 90 БЛОКОВА

Информер, Танјуг

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
-8°
4°
Mon
9°
Tue
9°
Wed
14°
Thu