Вучић (Фото: Јутјуб)
Политика Србија

ВУЧИЋ О ПРОЦЕСУ ДИЈАЛОГА ОКО КИМ: Бројним притисцима покушаће да сломе Србију изнутра!

Председник Србије и врховни командант Војске Србије Александар Вучић обишао је данас реновиране ученичке собе, читаоницу и друге просторије Интерната Војне гимназије, а по обиласку одговарао је на питања окупљених новинара.

УЖАС У НЕГОТИНУ: Силовао пасторку пуних пет година! Подводио је да би платио рачуне!?

Он је, говорећи о процесу дијалога око КиМ, истакао да ће „постојати бројни притисци на нашу земљу од оних који желе да Србију сломе, то учине изнутра и кажу после – погледајте шта смо све у стању да вам урадимо и направимо“.

МОРБИДНО! Ово су истините реченице које су лекари чули од људи ПРЕД СМРТ!

„Док је српска Влада и председник снажан, тешко је вршити тако велики и значајан утицај на наше одлуке. Зато смо слушати приче како је Србија следећа земља у којој ће бити убијен неки новинар, а нико не каже: „Извините што смо лагали“. Што се рејтинга политичких странака тиче, ја кажем Бог нека их поживе, јер ће тако што краће да трају. Кукали су док смо улепшавали Славију, фонтану, градили Хилтон, а сад уживају у гужвама. Дизел нам је скуп, зато ћемо да зауставимо живот. Само нека имају у виду да је то противзаконито. „, навео је он.

(ВИДЕО) КРВ ЛИПТАЛА НА СВЕ СТРАНЕ! Репрезентативац Француске завршио са 15 шавова! Језива сцена

У наставку је истакао да је имао много тешких разговора са Американцима, Немцима и другим силама, као и да они неће нимало бити лакши у будућности.

(ВИДЕО) НЕ, ОВО НИЈЕ ВАНЗЕМАЉАЦ: Истина о овом створењу ће вас расплакати

„Мене итересује шта ће бити резултат, суштина, а не да ли ће бити приређено у балској сали или на обичном путу. Хајде да видимо шта је решење, а да србија може да га прихвати и да будућност нашем народу и безбедност за наше људе на КиМ буду осигурани. Оним што сам до сада добијао као идеје нисам био задовољан и имао сам храбрости да то одбијем“, објаснио је Вучић.

(ВИДЕО) ЗЛАТИБОРАЦ АЛЕКСАНДАР САЊАО ЈЕ САН И ОТИШАО У ОСТРОГ: Да је жив, његов деда Добривоје не би веровао шта му је никло на имању! Ево у шта је његов унук претворио дедовину!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ПАВЛОВАЦ ЗАВИЈЕН У ЦРНО: Дечак се удавио у селу које нема ни КАНАЛИЗАЦИЈУ НИ ВОДУ!

(ТАБЕЛА СА ЦЕНАМА) ИЗВРШИТЕЉИ ПЛЕНЕ ЧАК И ПЕГЛЕ И УСИСИВАЧЕ! На аукцијама се одузета имовина ПРОДАЈЕ ЗА БАГАТЕЛУ!

КРАЈ НЕМАЧКЕ ДОМИНАЦИЈЕ: Ако се не ујединимо разбиће нас на комаде

Да ли ће Путин спасавати Европу од Трампа?

Рамбује 2: Међународна конференција расплиће „косовски чвор“?

„Седморка“ позвала Русију да промени своју политику, Трамп се не слаже с колегама

Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
14°
21°
Fri
23°
Sat
25°
Sun
23°
Mon