Политика Србија

ВУЧИЋ: Нећемо дозволити нове „Олује“

Србија је спремна на дијалог и компромис, а опредељена за мир, али није спремна и никада неће прихватити некакве нове „Олује“, нови егзодус и злочине над Србима, поручио је данас председник Србије Александар Вучић на крају вежбе војске и полиције „Заједнички удар 2018.“ у Краљеву.

Вучић је, у обраћању припадницима МУП-а, ВС, али и грађанима Краљева који су по киши одгледали вежбу указао да данас војска и полиција нису показали само своје вештине и обученост, техничку опремљеност:

ЈОРДАНКА СЕЈЕ ХИВ ПО СРБИЈИ! Полиција тражи мигранткињу која је спавала са ВИШЕ СТОТИНА ЉУДИ у Београду, Суботици и Кикинди!

„Показали су пре свега да су у сваком тренутку спремни да бране независност, самосталност и слободу Србије, независност да сама одлучује о себи. Од тога нема већег, ни пречег задатка“, истакао је српски председник.

УЗМИ ЈОШ ЈЕДНУ, БУДИ МУШКО: Другови га терали да прогута ЈОШ ЈЕДНУ, дилери хтели да му извуку СВЕ ПАРЕ, а онда је пао непомичан! ЈЕЗИВИ ДЕТАЉИ СМРТИ ТИНЕЈЏЕРА у Београду

Он је подсетио да смо много уложили у ту слободу, велику цену платили људским животима и зато је нама Србима, истакао је, та слобода толико света.

„Потребни су нам управо оваква војска, полиција, опремљене и обучене као брана свакоме ко би пробао да нам угрози слободу“, рекао је он.

„Тата и ја смо прескакали вијачу, МАМУ СМО ЗВАЛИ АЛИ ЊЕ НИЈЕ БИЛО“: Сведочење мале Јане помрсило конце

Вучић је рекао да су они начин да сачувамо животе људи, да не доводимо грађане у ситуацију да морају да ратују.

НЕВЕРОВАТНА ПОРУКА ИЗ БРИСЕЛА: Срби на утакмици ишли у рат за Косово

„Србија данас никога не угрожава, али никоме неће дозволити ни да буде угрожена. Не претимо никоме. Спремни смо увек на компромисе, дијалог и мир, али нисмо спремни и никада нећемо прихватити некакве нове ’Олује‘, нити за нови егзодус, злочин над Србима“, подвукао је он.

Казао је да је ова вежба показала нашу реакцију у случају напада на нашу земљу и народ.

ОН СУДИ СРБИЈИ НА МЕЧУ СА БРАЗИЛОМ! Иза себе има скандал са пеналом који није судио, дели 4 картона по мечу, А НИЈЕ НИ ЉУБИТЕЉ ВАР!

„Показана је спремност да нашу безбедност одбранимо и зауставимо свакога ко мисли да проблеме данас треба да решава насиљем. Наставићемо да улажемо у војску и полицију“, закључио је Вучић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Најмоћније силе Европе спремају и оружану одбрану од надолазеће опасности

(ВИДЕО) ПОПЛАВЕ ШИРОМ ГРЧКЕ: Бујица носи аутомобиле у море, путеви под водом! Јавили се и српски туристи

(ВИДЕО) ЛАЗАНСКИ: Британцима смета Република Српска и учиниће све да она нестане!

НИЈЕ МОГАО ДА ХОДА ПОСЛЕ СЛАВЉА АРГЕНТИНЕ! Марадона хитно пребачен у болницу, а сада је стигао и лекарски извештај! ЕВО У КАКВОМ СЕ СТАЊУ НАЛАЗИ

Повлачење! Тежак ударац угледу Америке у Сирији

(ВИДЕО) НАЈСТАРИЈИ РОБИНЗОН (82) НА СИЛУ ОДВЕДЕН СА СВОГ ОСТРВА: Једина жеља му је била да умре на месту на којем живи сам, већ 30 година! Ево како је себи створио рај!

(ВИДЕО) НАПАД МИГРАНАТА НА ХРВАТСКУ ГРАНИЦУ УЗ ПОВИКЕ АЛАХУ ЕКБАР

СЕРГЕЈ ТВРДИ ДА БРАЗИЛЦИ ИМАЈУ СЛАБОСТИ: Већ смо једном исфрустрирали Бразил!

Танјуг

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
17°
22°
Mon
25°
Tue
24°
Wed
19°
Thu