Фото: inserbia.inf
Политика Србија

Вучић: Годину завршавамо са суфицитом у буџету

Србија ће ову годину завршити са суфицитом у буџету, а надамо се да ће дефицит следеће године, ако га буде, бити минималан, испод један одсто, у нивоу најразвијенијих земаља Европе, изјавио је председник Србије Александар Вучић.

(ВИДЕО) УЖАС У АРАНЂЕЛОВЦУ: Ђаци из све снаге ударају другарицу и урлају „спусти руке доле“

Вучић је, на свечаности обележавања 100. годишњице независности Финске, истакао да ће се Србија потрудити да привуче још више инвеститора из нордијских земаља, и додао да долазак компанија из тог региона, попут „Икее“, „Теленора“, „Тикуриле“, даје изванредан допринос српској привреди.

НАЈКРВАВИЈЕ РУКЕ КРАЉЕВИНЕ: Тајанствени ЗАТВОРЕНИК у „Сенкама над Балканом“ заправо је ОВА историјска личност

„Наша трговинска размена у првих девет месеци је 477 милиона евра, што је испод наших могућности и капацитета, али значајно боље него 2016. године.“

(ВИДЕО) ГЕЈ УСВОЈИО БЕБУ И УБИО ЈЕ ПОСЛЕ ДВЕ НЕДЕЉЕ: Девојчицу живу изломио, називао је сотоном, последњи позив открио кошмар!

„Верујем да ћемо у будућности успети да наше односе, и економске, направимо још бољим и зантересујемо инвеститоре, али и да обезбедимо излазак значајног броја српских иневститора на подручја ваших земаља“, истакао је председник Србије.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Пронађена гробница Драже Михаиловића?

(ВИДЕО) БРУТАЛНА ТУЧА У НИКШИЋУ! Песнице им нису биле довољне, па су извадили МОТКЕ!

Додик: Нисам се повукао, чекам право време!

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
31°
31°
Thu
24°
Fri
24°
Sat
25°
Sun