Фото: скриншот
Политика

Вучић, Дачић и Чепурин на кик бокс турниру код Палме! (ВИДЕО/ФОТО)

Јубиларни 20. кик бокс турнир коме је присуствовао и председник Србије Александар Вучић са ћерком одржан је у Кончареву код Јагодине.
Фото: скриншот

Том спортском догађају присуствовали су и потпредседник Владе Ивица Дачић, као и министри Бранислав Ружић и Александар Антић, Богољуб Карић и државни секретар Ивица Тончев, руски амбасадор Александар Чепурин, председник Светске Кик бокс федерације Борислав Пелевић, и друге личности из сфере политике и јавног живота као и председник Скупштине града Јагодине Драган Марковић Палма. У пратњи Вучића била је њова ћерка Милица, док је Дачић повео сина Луку. На почетку вечери приређен је кик бокс меч „Палминих тигрова“ са репрезентативцима Аустрије. Тигрови су победили 4:2.

Према проценама организатора, преко 20.000 људи.

Победе за „Палмине тигрове“ остварили су Александар Коновалов, у категорији до 63,5 килограма, лоу кик, победивши нокаутом у првој минути прве рунде противника Мишаљина Чмилевског, Предраг Мијајловић у категорији до 63,5 килограма к1, победом са 2:1 Кристијана Димитријевића, Александар Ђорђевић, у категорији до 67 килограма, лоу кик, победом Исхата Гупуријана (прекид у другој рунди забог повреде Аустријанца) и Немања Пантелић у категорији до 75 килограма лоу кик победом нокаутом у првој рунди Јетмира Емрула.

У забавном делу наступио је Здравко Чолић.

Фото: скриншот

„Лепо је у Кончареву, други пут сам овде. Сјајни су били борци из Аустрије, а наши момци су били извандредени. Милица се мало плашила на почетку меча, али после било све у реду. Сада су се и наши гости из Аустрије осећали дивно, као прави борци. Добро је што је други аустријски репрезентативац добио борбу са 2:1, иако се очекивало да је могло другачије да буде. Све је супер било. Победа је што овде имате 10, 15, 20.000 људи“, рекао је Вучић.

„Кик бокс је био изванрадан, нарочито Коновалов када боксује. Традиција обележавања сеоске славе у Кончареву, којој присуствујем десети пут, је дивна и радује ме што су борбе све квалитетније“, истако је Дачић.

Марковић се захвалио публици и нагласио да прослави славе присуствује 20.000 људи.

„Важно је да су борци били добри, Аустријанци су веома квалитетни, али тигрови нису само симболично тако названи. Залажем се за овај град, јер су спортисти најбољи амбасадори Србије. Захвалио бих се председнику Србије и првом потпредседнику владе, министрима и Срђану Ђоковићу. Здравко Чолић је бесплатно певао у Кончареву. Ово је највећи број гостију на слави у Србији, рекао је Марковић.

 

Извор: Блиц, Б92, Говори Србија

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
20°
Thu
20°
Fri
23°
Sat
24°
Sun