Sputnik / Radoje Pantović
Политика Србија

Вучић: Биће занимљива кампања – народ против тајкуна

Поводом информације у медијима да ће заједнички кандидат Саше Јанковића и Вука Јеремића за градоначелника Београда бити Драган Ђилас, председник Србије Александар Вучић је рекао да ће кампања бити занимљива - "народ против тајкуна".

Александар Вучић је, у изјави за ТВ Пинк а на питање да прокоментарише информацију коју ће лист Ало објавити на насловној страни сутрашњег издања, поручио да „честита Јанковићу и Јеремићу“ на избору кандидата.

„Побеђују опет. Слушам то пети пут заредом. Слушам сам то на београдским изборима, два пута на парламентарним и два пута на председничким. Сваки пут побеђују. Биће занимљива кампања – народ против тајкуна“, рекао је Вучић.

Нагласио је да су резултати оно чиме се може похвалити грађанима.

С тим у вези је навео да је Ђилас иза себе оставио Београд са дугом у висини од 1,2 милијарди евра, а да су Синиша Мали и тим око њега свели свеукупни дуг града и свих јавних предузећа на 670 милиона евра.

Такође је подсетио да данас имамо десет пута више градилишта у Београду него када је градоначленик био Ђилас.

„Тада је било свега 40 до 50 градилишта, а данас имамо 556“, рекао је Вучић током свечане церемоније поводом почетка градње новог стамбено-пословног објекта „Скyлајн Белгрејд“.

Извор: РТС

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Кимова бомба 17 пута јача од Хирошиме

ЕВО КАКО ЈЕ МИРКОВИЋ СЕБИ НАМЕШТАО ПОСЛОВЕ: За један ТВ прилог сам себи дао чак 30.000 ЕВРА!

Линта: Томашић позива на физичко насиље над Србима

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
14°
26°
Thu
28°
Fri
30°
Sat
32°
Sun