Друштво Србија

ВРАЋАЈУ СРБЕ И СКИДАЈУ ИМ ТАБЛИЦЕ: Ако сте кренули на пут и имате овај папир, ЧЕКА ВАС НЕПРИЈАТНО ИЗНЕНАЂЕЊЕ НА ГРАНИЦИ!

Поједини возачи који су ишли за Мађарску, жале се да су враћени са границе иако су имали потврду да им је важност саобраћајне дозволе и таблица продужена, а неки кажу да су им чак скинуте таблице. Сличних проблема било је и на црногорској граници.

Биљана је на трафици оставила пасош, сат и златно прстење. Изговорила је 5 речи и нестала. Од тада је прошло 902 дана, а њен случај није једини

Изменом Правилника о регистрацији моторних возила, рок важења саобраћајних дозвола и регистарских таблица продужен је са седам на девет година.

Био је највећи херој Србије, па преко ноћи постао најомраженији преварант: Тражили смо га у родном месту и сазнали где је и шта ради данас

Од првог јануара ове године, од када се измене примењују, Министарство унутрашњих послова Србије власницима аутомобила издаје папирну потврду на српском и енглеском језику да се важност саобраћајне дозволе и таблица продужава.

ОВА ЕВРОПСКА ЗЕМЉА СЕ СПРЕМА ЗА РАТ: На адресе 4,8 милиона домаћинстава стигли леци с упутствима за преживљавање МОРАМО БИТИ СПРЕМНИ

Међутим, поједини возачи који су ишли за Мађарску, пожалили су се на друштвеним мрежама да сувраћени са границе са таквом потврдом или су им чак скинуте таблице. Сличних проблема било је и на црногорској граници.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) КАМЕРА СНИМИЛА ЈЕЗИВУ НЕСРЕЋУ: Падобранци се сударили у ваздуху, није им било спаса

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ДОДИК: Јасеновац се мора окарактерисати КАО ГЕНОЦИД НА МЕЂУНАРОДНОМ НИВОУ

(ВИДЕО) РАДНИЦИ ЕПС УЗЕЛИ МИТО У КАФАНИ! Погледајте како броји паре за столом! ДОШЛИ ДА ОЧИТАЈУ БРОЈИЛО, ПА ОД ВЛАСНИКА УЗЕЛИ 420 ЕВРА

(ВИДЕО) А СВИ СУ МУ СЕ ТАДА СМЕЈАЛИ: Како је легендарни Чкаља давне 1971. године предвидео пропаст српског фудбала

ВУЧИЋ: Србија неће мењати спољну политику – АКО ХОЋЕ ДРУГАЧИЈЕ МОРАЋЕ ДА МЕ СКЛОНЕ!

ОВО ЈЕ ШОКИРАЛО И НОВОСАДСКЕ САОБРАЋАЈЦЕ! Деда возио мортус пијан и бацао петарде из аутомобила! НАДУВАО НЕВЕРОВАТНИХ 4,05 ПРОМИЛА!

Извор: РТС/Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
13°
28°
Fri
17°
Sat
19°
Sun
19°
Mon