Informer
Србија Хроника

ВОЗАЧ КОЈИ ЈЕ ПОКОСИО ДЕЦУ НА ДИВЧИБАРАМА И УБИО МАЛОГ АЛЕКСУ на задњем седишту ВОЗИО СВОЈЕ ДЕТЕ?!

Владимир Вукашиновић (43) "тојотом аурис" налетео на колону ђака која је прелазила улицу, на месту погинуо Алекса Димитров (10) из ОШ "Милош Црњански" у Суботици, две његове другарице повређене

ПЕДОФИЛ С АДЕ ЦИГАНЛИЈЕ СЕ ЦЕРИО ПОЛИЦИЈИ У ЛИЦЕ: Не можете ми ништа, ДЕВОЈЧИЦЕ СУ ХТЕЛЕ СЕКС!

Владимир Вукашиновић (43) из Београда јуче је „тојотом аурис“ покосио колону ђака на Дивчибарама, при чему је на месту убио малог Алексу Димитрова (10) из Суботице и повредио две његове школске другарице! Вукашиновић се правдао полицајцима да су му отказале кочнице и да никако није могао да избегне децу, која су у тренутку несреће прелазила улицу под наџором учитеља.

Он је, према неким наводима, на задњем седишту возио своје дете.

ТРАМП ЖЕСТОКО ОДГОВОРИО НА ПРОЗИВКЕ ПОЗНАТОГ ГЛУМЦА: Де Нира су много ударали у главу, па је постао глуп!

Како смо сазнали од извора из истраге, 70 ђака ОШ „Милош Црњански“ из Суботице је са троје учитеља и водичем претходних пет дана било на рекреативној настави у хотелу „Пепа“ на Дивчибарама. Последњег дана, у уторак, кренули су у шетњу из хотела.

– Колона ђака је прелазила пут где не постоји обележени пешачки прелаз, али је на челу колоне била учитељица Слободанка Петровић (53), а на зачељу водич Владимир Пустињак (35), који су упозоравали возаче да се зауставе и пропусте их. У једном тренутку из правца села Каоне ка центру Дивчибара наишао је Вукашиновић својом „тојотом аурис“ – каже наш саговорник.

Пошто ауто није успоравао, каже он, учитељица и водич су му панично махали да се заустави.

– Возач „тојоте“ је потом, без кочења, нагло скренуо улево и на тротоару покосио дечака и две девојчице, који су били на зачељу колоне. Дечак је на месту погинуо, док су девојчице прошле са лакшим повредама – каже наш извор.

Очевидац трагедије Весна Ђокић, радница у оближњој продавници, каже да је у једном тренутку чула дечије вриске и ударац.

(ВИДЕО) ЛУНА ФИЗИЧКИ НАСРНУЛА НА СЛОБУ! БИВШЕ ЉУБАВНИКЕ РАСТАВЉАЛО ОБЕЗБЕЂЕЊЕ: Нека се носи, КЛОШАРКА ЈЕДНА СМРДЉИВА!

– Било је језиво. Деца која нису страдала су одмах враћена у хотел. Они нису ни знали да им је друг погинуо, мислили су да је само повређен. Страшна трагедија. Овако нешто не памтим да се догодило на Дивчибарама, а сваке године на рекреативну наставу долази велики број деце из целе Србије – испричала је Весна.

– Викендаш из Београда је дошао по своје дете, да га врати куци. Познајемо га из видења. Возио је просецном брзином, али није коцио, као да уопште није видое децу. Ишао је право на колону малишана! Уцитељица је покушала да га заустави, али узалуд. Она му је оцајницки махала и показивала да стане, али он није реаговао. Прегазио је децака, а две девојцице и уцитељицу лакше повредио. Дете му је било на задњем седишту. Никоме није јасно да ли се окренуо ка детету или је гледао у телефон када је скренуо с пута – кажу пролазници, који су се затекли на месту несреце.

Несрећу су снимиле сигурносне камере са продавнице која ради у склопу хотела „Пепа“, а снимке је преузела полиција.

Нико од учитеља суботичке школе које смо јуче затекли док су децу смештали у аутобус није желео да прича о трагедији. Они су се синоћ вратили у Суботицу, где су децу сачекали забринути и шокирани родитељи.

Директор ОШ „Милош Црњански“ Милош Вукадин каже да нико у тој школи не може да верује да је мали Алекса настрадао.

– У нашој школи никад није било проблема, сва деца су добра, а сад се десила та трагедија која нас је све погодила – кратко је прокоментарисао шокирани директор.

У овој школи данас је Дан жалости и неће бити прославе малих матураната, која је отказана због трагедије.

Што се тиче возача „тојоте“, он је ухапшен и одређено му је задржавање до 48 часова, након чега ће бити приведен у Основно тужилаштво у Ваљеву.

НА СНАЗИ НАРАНЏАСТИ МЕТЕОАЛАРМ Данас СРБИЈУ очекује ВРЕМЕНСКИ ХАОС!

– Вукашиновић је полицајцима рекао да су му отказале кочнице и да никако није могао да избегне децу. Узета му је крв на анализу како би се утврдило да ли је у тренутку несреће био под утицајем алкохола. Наложена је обдукција тела настрадалог дечака, а две девојчице, које су лакше повређене, најпре су збринуте у ваљевској болници, након чега су упућене на кућно лечење – рекао је наш извор.

Бака: Био је добро и умиљато дете, како ћу сад без њега

Иза страдалог Алексе Димитрова остали су родитељи Марина и Владимир и 17-годишња сестра. Чим су сазнали за несрећу, они су са рођаком кренули на Дивчибаре, док је у Суботици остала да их чека уплакана бака несрећног малишана Златинка Димитров.
– Мој Алекса је био умиљато и добро дете, био је паметан и увек сам мислила да зна да се чува јер је био послушан. Не знам како ћу сада без њега – каже уплакана Златинка.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Ријад против Дохе: Хоће ли руски „Тријумф“ додатно загрејати Блиски исток

Додик упутио честитку поводом 12. јуна – Националног дана Русије

УДАР НА СРБЕ! АМЕРИ ШАЉУ ВОЈСКУ НА КОСОВО, А БРИТАНЦИ У БиХ: Задатак сузбијање руског утицаја У СРПСКОЈ И СРБИЈИ!

Извор: Informer

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
22°
24°
Fri
24°
Sat
26°
Sun
30°
Mon