фотомонтажа
Америка Свет

(ВИДЕО) ВОЈНИ ВРХ САД ДОБИО ЗЕЛЕНО СВЕТЛО ЗА ТАЈНИ НАПАД НА РУСИЈУ И КИНУ: Примениће стална разарајућа дејстава на ивици рата!

Амерички војни врх добио је зелено светло за тајни напад на Русију и Кину. Војни експерти тврде да је у току је пузећа легализација могућности Американаца да наносе апсолутно ничим испровоциране војне ударе

(ВИДЕО) ЖЕСТОКА ТУЧА СРБА И АЛБАНАЦА! Српски навијачи запалили заставу тзв. Косова, а онда је настао хаос!

Ово је реакција на новине у Оружаним снагама САД које укључују и много агресивнију стратегију њихове сајбер-команде. Јер, САД су већ оформиле правно образложење за тајни напад и на руске и кинеске, или било чије друге, објекте повезане са нуклеарним наоружањем.

ЖЕСТОКА РЕАКЦИЈА СЕЛЕКТОРА: Младен Крстајић није могао више да ћути!

Вашингтон је, тврде исти експерти, своју хистерију поводом руских сајбер-претњи и хакерских напада довео до логичног финала.

Како је објавио Нењ Yорк Тимес, стратегија Сајбер-команде САД постала је агресивнија, а њене овлашћења су фактички проширена. Јер, досад је та команда реаговала тек када је противник „успевао да продре у америчке мреже“, а прелазака „у офанзиву“ није било много.

(ВИДЕО) СУДИЈА БРИХ НЕ ПОДНОСИ СРБЕ! Ојадио против Хрвата, покрао нас је против Швајцараца, а Немања Видић га је посебно запамтио!

А сада та команда има право да организује „свакодневне хакерске упаде у стране мреже ради осујећивања напада против САД“. Дакле: пре него што противник и покуша да примени сајбер-оружје.

Нова стратегија подразумева извођење у страним компјутерским мрежама „сталних разарајућих дејстава на ивици рата“. А ради тога ће непрекидно „напипавати слабе тачке противника, откривати његове намере и могућности и изводити сусретне нападе“.

МА КАКАВ БРАНКОВИЋ, ОВО ЈЕ НАЈВЕЋИ ИЗДАЈНИК: ПРОДАО СВЕТИЊУ ТУРЦИМА!

Сајбер-команда САД до прошле године је била у саставу Стратешке команде. Треба имати у виду да је унутар ЦИА постојао и још постоји сектор УМБРАГЕ, који се бави стварањем компјутерских вируса који се подмећу различитим хакерским групама.

НОВА ДИРЕКТНА УЦЕНА СТИЖЕ ИЗ БРИСЕЛА! Европа захтева да заратимо с Русима!

Овим „спортом“ се сигурно баци и Сајбер-команда, а то јој обезбеђује да сама прави вирусе које може приписати другој земљи и искористити као повод за удар по њој. Американци већ имају велике групе стручњака за остављање лажних сајбер-трагова – руских, кинеских, севернокорејских…

СПРЕМИТЕ МАРАМИЦЕ: Ово је „тужна“ прича Гранита Џаке коју стално понавља кад хоће да пљује Србе

САД су већ покушале да за себе резервишу право да на стварни или измишљени и другим земљама подметнути сајбер-напад одговарају класичном војном силом. Јасно, то би их ослободило чак и лагања какво су себи дозволиле када је Колин Пауел показивао чувену епрувету пред агресију на Ирак.

AP/fotomontaža

ЗОРАН МАРЈАНОВИЋ ЈЕ ЛАГАО! Јанин исказ ДОКАЗУЈЕ да он није говорио истину У ИСТРАЗИ!

У мају прошле године је Пентагон објавио документ у којем је дефинисао свој „правни основ“ за нападе на противничке нуклеарне ракете док су још на лансирним рампама.

СМЕТА ИМ ИСТИНА: ОТПОРАШИ НАПАЛИ ПОРТАЛ ГОВОРИ СРБИЈА

Проширена овлашћења Сајбер-команде, заједно са свим овим, јасно указују на намеру војног и државног врха САД да нуклеарно оружје противника неутралишу помоћу сајбер-напада.

Наравно, такво оружје може бити употребљено само по одобрењу председника САД.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ФОТО) ​МИЉЕНИЦА БОШКА ОБРАДОВИЋА СЕ ЛОЖИ НА ШИПТАРСКЕ ПРОВОКАТОРЕ! Беба Балашевић се примила на Шаћиријев дигнути…!

ТРАГЕДИЈА У КРАГУЈЕВЦУ: Девојчица (17) пронађена мртва! ТИНЕЈЏЕРКА СЕ ПРЕДОЗИРАЛА?!

Да ли је Трамп спреман за сусрет очи у очи с Путином

ДОМИНАЦИЈА ЕРДОГАНА ИЛИ РУШЕЊЕ СУЛТАНА: Турска сутра на ногама! ПРВИ ПУТ истовремено ванредни председнички и парламентарни избори

Извор: Fakti.or

Оставите коментар