Друштво Србија

ВЛАСНИК ИМАЊА КОД БЕОГРАДА НУДИ ПОСЕД СА КУЋОМ, ШУМОМ И ПОТОКОМ! Посед вредан 50.000 евра добијате БЕСПЛАТНО, уз само један услов!

Власник имања које се налази на 30 километара од Београда, у засеоку Мала Иванча, даје на коришћење 3 хектара земље онима који би да се баве органском пољопривредом, док је главни услов да се буде љубитељ природе!

Милош Вукчевић је овај оглас објавио у једној групи на Фејсбуку, наводећи шта све даје и уз које услове.

Вучић: Отворили су Пандорину кутију. Морам да изађем пред наш народ

„У засеоку села Мала Иванча наша породица даје на коришћење 3 хектара плодне земље у месту, са кућом (купатило, струја, вода, тв, тел.) алатом, шталом за стоку, кокошињцем, кошницама… На имању се поред земље (један део припремљен за башту) налази мајдан, поток и багремова шума и доста стабала ораха“, описује Вукчевић детаљније у огласу.

Он даље наводи да жели да сарађује са „ок позитивним, поштеним и нормалним људима који воле природу и који имају жељу да се баве органском пољопривредом“.

(ВИДЕО) ЗАСТРАШУЈУЋИ ПРИЗОРИ: Континент је већ почео да се цепа на два дела и то много брже него што су сви мислили!

„Једини услов је да све што се произведе на имању половини припада власницима. Са наше стране можемо обезбедити пласман свих производа са фарме, долазак волонтера који би помагали у пољо пословима, долазак организованих група љубитеља природе и органске хране. Такође можемо помоћи у формирању засада поврћа, формирању стада и слично, као и обезбедити одређене алате за рад“, стоји у огласу.

ТАЈНА ПОСЛЕДЊЕ ЈЕЛЕНИНЕ ПОРУКЕ: Певачица је у 16.43 последњи СМС пред смрт послала власнику ОВОГ БРОЈА телефона

Даље се наводи да је имање окружено шумом и да земља никада није третирана никаквим хемијама.

„Уколико вам је жеља да се бавите органском производњом, волите природу и тај начин живота а успут желите да обезбедите сталне и сигуне приходе контактирајте нас за детаље или поделите овај пост људима за које сматрате да би били заинтересовани. Добродошли су сви вредни људи са малом предношћу породице, као и странаци (Руси или Европљани)“, наводи Вукчевић.

БАБА И ДЕДА СВЕШТЕНИКА УХАПШЕНОГ С ДРОГОМ У ШОКУ: Кажу да је нарко-поп, А ОН НЕМА НИ ЗА СТРУЈУ!

Фотографије можете погледати ОВДЕ.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Канцеларија за КиМ: Нека се Весељи не весели

(ВИДЕО) Америчке подморнице вежбале напад на Русију, па се заглавиле у леду

САМО БАХАТО! МИНИСТАРКА СЕ ОПАСНО ПОНОВИЛА: Зорана Михајловић добила нови ауди А6 ОД 62.000 ЕВРА!

Извор: Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
17°
25°
Tue
24°
Wed
19°
Thu
16°
Fri