turizamiputovanja.com
Друштво Србија

ВЛАШКА МАГИЈА ЈЕ НАЈОПАСНИЈА! Ево како да сазнате да ли сте ЖРТВА ЗЛОГЛАСНИХ ВРАЧАРА И МРАЧНИХ РИТУАЛА С ИСТОКА СРБИЈЕ!

Многи у њу не верују, неки тврде да не постоји, али су и многи у страху од утицаја ове традиционалне магије са истока Србије.

Влашка магија је карактеристична и повезује се са Хомољским планинама и хомољским крајем. Најраспрострањенија је у околини Мајданпека, Бора, Зајечара и Неготина. Неготинска крајина је најпознатији крај за Влашку магију и представља њено највеће упориште на свету.

(ВИДЕО) СНИМАК ШОКИРАО СРБИЈУ! ТИНЕЈЏЕРКА ИЗ КРУШЕВЦА ШЕТАЛА ЈЕ СА ДЕЧКОМ И ДРУШТВОМ! А онда је ИЗ ЧИСТА МИРА побеснела и шокирала све

Једна од занимљивости везана за Влашки крај је да тај крај има велики проблем са мањком туриста јер се људи плаше да посете тај крај, родбину и пријатеље управо због опасне влашке магије.

У 21. веку представља најјачу магију на свету. Познато је да остаје у кругу породице и да се преноси са колена на колено. Преноси се са женске стране. Она је надалеко позната, њеном појавом и феноменом бавили су се многи стручњаци, али закључак ове не тако наивне приче, ретко ко је успео да докучи.

ЋЕРКА (30) СЕ БАЦИЛА СА ЗГРАДЕ ПРЕД РОДИТЕЉИМА! Мајка из гласа кукала: Тања, дете моје, отвори очи!

Влашке врачаре верују како се све може постићи контактом са вишим силама и мртвима. Веровање говори да се ритуали спроводе, како би имали најјачи учинак, у време између Божића и Богојављања.

Многе тајне Влашке магије остају у оквиру породице, при чему се знање учи и наслеђује од најстарије Русаље. Влахиња сме учествовати у обредима тек кад напуни одређени број година. Заснива се на паљењу ватра које дуго горе у обредима да би се призвале виле или самани. Да би помогла, Влашка магија често користи слике које се потапају у одређеним временским интервалима. Сматра се да је јача од сваке друге, и од циганске, Вуду или јеврејске магије.

УЛТИМАТУМ! ХРВАТИ ТРАЖЕ ОД СРБИЈЕ ДА ИХ НАОРУЖА! Захтевају да им предамо 500 ТЕНКОВА, АВИОНЕ, ХЕЛИКОПТЕРЕ…

Власи су народ који је романског порекла и највише их има у Источној Србији.. То је народ који је дошао пре много година из Румуније и задржао своју културу, обичаје и веру. Њихова народна ношња као и и игре и ритуали су веома карактеристицни и необични и привлаче пажњу многих људи.

У влашкој магији има безазлених бајалица и ритуала код којих се примењује “алат“ као што је црвени конац, босиљак, огледало, метла… Али има и оних где се користе далеко бизарнији предмети типа менструалне крви, седмог ребра мрвог човека, као и вода којом је мртвак био окупан.

Сматра се да су симптоми влашке магије честе главобоље, депресија, посета влашком крају, изненадан сусрет са Влајном, одавање пороцима, свађа са ближњима итд.

СТРАШАН ШОК КОД ЗРЕЊАНИНА: Обесила се мајка осмомесечних близнакиња! Само вече пре трагедије шалила се на Фејсбуку

Сви ритуали се изводе уз бајање и певање на влашком језику. У влашкој магији се простор испред врата сматра култним местом где бораве душе предака. Друмови се сматрају пребивалиштем снажних магијских моћи. Влашка магија и говори о томе да раскрснице представљају највећи ризик да се навуче црна магија.

Влашке љубавне чини су главна карактеристика влашке магије. Љубав је дубоко уткана у влашку културу и религију и веома повезана са магијом и обредима. Посета људи Хомољском крају углавном је везана због чини љубавне магије. Хоће да повежу себе или раздвоје са неком особом или да неког вежу за себе како би та особа била само њихова.

ЈОТКА ПОСЛАО ЗЕТА ДА УБИЈА ЗА ЊЕГА: Шокантна сазнања о хапшењу крушевачког боса, ово је закон Коза ностре у Србији!

Влашке враџбине се најчешће праве од делова тела животиња, конаца, тканина, делова одеће, косе, ноктију и сл.

Људи који су под магијом и код којих се открије да су под Црном магијом одмах уместо да гледају како да се ослободе што пре и заштите од опасне магије они желе да знају ко им је то урадио и да напакосте тој особи.

(ФОТО) НЕВЕРОВАТНО! ПУТИНОВ ДВОЈНИК ПРОНАЂЕН У УЖИЦУ: Мајстор Ниџо одушевио пролазнике, а када су видели шта уме да направи нису могли да се ОДВОЈЕ ОД ЊЕГА!

Мајстори влашке магије упозоравају да је велика срећа када особа на време примети да је под утицајем враџбина које се у том случају лакше скидају. Ако је магија застарела, потребно је много више времена да се скину набачене враџбине. Понекад то траје два дана, а у неким случајевима и две недеље. Након што се црна магија скине, прави се заштита за појединца и његов дом у виду амајлије или напитка.

Веровали или не, оспоравали или прихватали, веровање у ову магију је распрострањеније и јаче од веровања у било коју другу, а страх од њеног утицаја можда чак и оправдан, узимајући у обзир све што се у народу прича о овој традицији.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ХИТНО УПОЗОРЕЊЕ РХМЗ: Очекују нас јаке временске непогоде, ево који делови Србије су најугроженији

МАЈКА БЕОГРАЂАНКЕ КОЈОЈ СЕ СУДИ У КОТОРУ: Плашим се за моју Сару, кад су је довели из затвора ИЗГЛЕДАЛА ЈЕ ВЕОМА ЛОШЕ!

Сутра ванредна седница тзв. Скупштине Косова о границама

БЕОГРАЂАНИН ОТИШАО ДА РЕГИСТРУЈЕ АУТОМОБИЛ И ДОЖИВЕО ФРАС: Платио сам 3.000 СКУПЉЕ него прошле године, више ништа није БЕСПЛАТНО!

Лавров: Трамп зна да му је у интересу да сарађује са Русијом

УЖАС У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА: Жена пала са зграде и погинула на лицу места

Весели: Митровица никада неће бити део размене

Србија Данас/Информер

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
24°
Tue
24°
Wed
26°
Thu
28°
Fri