Printscreen
Политика Србија

Владимир Ребић Интерполу: Вратите у систем све српске потернице

Србија инсистира на свом територијалном интегритету и захтевамо да се сва лица која су стављена на међународне потернице од стране српских правосудних органа безусловно врате у систем Интерпола, рекао је данас у Лондону директор полиције Владимир Ребић.

Трамп: Спреми се, Русијо, стижу ракете!

„Као представник Министарства унутрашњих послова захтевао сам да се сва лица која су стављена на међународне потернице од стране српских правосудних органа безусловно врате у систем Интерпола“, казао је Ребић после одвојених разговора са председником Интерпола Менгом Хонгвејем и генералним секретаром Интерпола Јиргеном Штоком.

 „Разговараћемо са свим чланицама Интерпола, како бисмо их убедили да евентуално приступање такозваног Косова Интерполу не би било у интересу ни Србије, ни самог Интерпола“, рекао је Ребић.

Први одговор Русије Трампу – ево шта му је Захарова поручила

Директор полиције је нагласио да Србија инсистира на свом територијалном интегритету и да је посвећена примени и поштовању међународног права и прописа.

Он је пренео да је током одвојених разговора са председником Менгом и генералним секретаром Штоком истакнута посвећеност Србије у сарадњи са Интерполом.

ДАЧИЋ: И Србија се спрема за трећи светски рат! Лазански: Биће притисака да се…

„С обзиром на досадашњи ниво сарадње и остварене резултате у размени оперативних података са другим чланицама Интерпола, јасно је да је српска полиција поуздан и респектабилан партнер свим светским полицијама“, рекао је Ребић.

ПРЕОКРЕТ – Трамп претио ракетама, а сад НУДИ ДА ПОМОГНЕ РУСКОЈ ЕКОНОМИЈИ и тражи да..

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
16°
22°
Wed
20°
Thu
20°
Fri
23°
Sat