Фото: Србија Данас
Политика Србија

ВЛАДИМИР ЂУКАНОВИЋ: Зорана, иди у опозицију! (ВИДЕО)

Посланик СНС-а Владимир Ђукановић реаговао је на скандал који је изазвала потпредседница Владе и функционерка СНС-а Зорана Михајловић.

– Овде је проблематично то што ми имамо ситуацију да један високи функционер владајуће странке и притом потпредседник Владе уговара са опозицијом начин како ће да урушава једног министра и саму Владу. Ако је ово тачно, што је Ало! писао, а то је лако проверити, она више не може да буде ни у Влади нити може да буде у Српској напредној странци – казао је Ђукановић и поручио Михајловићевој да иде у опозицију.

– Једном мора да се стави тачка. Ако се утврди да је тачно оно што је Ало! писао, а она не сноси никакве консеквенце због овога онда ће се ставити до знања у тој Влади а и у самој странци може да ради ко шта хоће, а то тако не може – поручио је посланик напредњака.

– Мислим да ово може да створи дубоки јаз међу људима, јер некоме се опрашта, нешто што се другима никада не би опростило и она је овим показала, ако је тачно, шта мисли о Влади и шта мисли о целој странци – казао је Ђукановић.

Потпредседница Владе Зорана Михајловић договарала се тајно са демократама како да нападне министра Зорана Ђорђевића, а њен прави циљ је да седне у фотељу председнице Владе Ане Брнабић.

Извор: Ало.рс

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Стефановић: Случај Савамала ће бити решен, нема дилеме

ПАТРИЈАРХ МОСКОВСКИ КИРИЛ: Ми православни, СРБИ и РУСИ, морамо РАМЕ УЗ РАМЕ У БОРБУ!

Београдски Митинг солидарности са Венецуелом: Трг Републике 16. септембра у 16h

 

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
17°
19°
Sun
19°
Mon
12°
Tue
10°
Wed