Фото: Србија Данас
Друштво Србија

Владимир Ђукановић отерао Јеховине сведоке с Бањичке пијаце

Народни посланик Владимир Ђукановић бори се против Јеховиних сведока, а с тим у вези он је са Бањичке пијаце у Београду самоиницијативно уклонио њихов штанд и објаснио им, како каже, на леп начин да нема потребе ту више да долазе.

Ђукановић за Телеграф.рс каже да му ово није први пут да склања Јеховине сведоке, и напомиње да ће без обзира на то што они нису забрањени у Србији, увек ћу то учинити јер они нису никаква верска заједница већ секта.

– Комунална полиција склања људе који нешто продају покушавајући да преживе зато што је то законом забрањено, а законом је забрањено и да дођете и да наместите штанд где год вам падне на памет и онда да делите једну апсолутно антиверску литературу односно литературу која заговара најгоре секташење. Ово сам самоиницијативно урадио, по цену да ме оптуже за било шта. Увек ћу то и урадити. Прво ћу их замолити да се склоне а ако неће сам ћу их склонити – изричит је Ђукановић.

Он примећује да Јеховиних сведока има свуда по граду, најчешће се срећу у прометним улицама и на прометним местима, а њихове акције су најагресивније када су велики празници.

– Посебно је приметно да они то раде када су неки велики празници као што је данас Велика Госпојина. Масовно се тада крећу улицама.

– Ставе своја штанд колица, и на њима силну литературу за коју се поставља питање ко је плаћа, јер је на масном папиру. Најчешће привлаче људе који не знају ништа о томе, убеђују их па им они остављају новац, имовину, све и свашта да би мали објекте “ да се моле“ – каже Ђукановић и додаје:

– По свим апослутно релевантним литературама, па и господина Зорана Луковића и наше црква, то је чиста секта а не верска заједница. Зато када их видим лепо им кажем да ту не долазе, и ово ми није први пут да тако нешто учиним, а овим поводом апелујем на Комуналну полицију да обрати пажњу на њих.

Извор: Телеграф

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

СКАНДАЛ НА КИМ! Ухапшен мушкарац из групе расељених Срба

ОДАЛОВИЋ НАПУСТИО КОНФЕРЕНЦИЈУ У ЗАГРЕБУ: Хрватски министар оптужио Србију да је КРИВА ЗА ЗЛО У РЕГИОНУ

Погледајте у ком граду у Србији живе НАЈИНТЕЛИГЕНТНИЈИ ЉУДИ

 

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
31°
Wed
30°
Thu
25°
Fri
24°
Sat