Друштво Србија

ВИШЕ ОД 18 ГОДИНА ЈЕ ПРОШЛО ОД АРКАНОВОГ УБИСТВА, А ОВАЈ МОМЕНАТ ЦЕЦА НИКАДА НЕЋЕ ЗАБОРАВИТИ „Притрчала сам сепареу и угледала згрушану крв на Жељковом левом оку, зуби су му били избијени…“

Прошло је 18 година, а убиство Жељка Ражнатовића Аркана и даље једнако интригира јавност. Ко је прави налогодавац ликвидације – још увек се не зна.

Тог 15. јануара 2000. године испред “Интерконтинентала”, данашње Цроњн Плазе”, око 17 часова стала су два аутомобила. Из опела „калибре“ изишли су Драган Николић Гаги и Милан Ђуричић Мики, који су од раније били познати полицији.

ЈЕДАН ПОТЕЗ СПАСАО ЈЕ ЖИВОТ СТРАХИЊИ КОМЕ ЈЕ ПОДМЕТНУТА БОМБА: Ушао је у аутомобил, а да се није ово десило, РАЗНЕЛА БИ ГА ЕКСПЛОЗИЈА!

Из другог возила, голфа, изашао је Зоран Николић Пегла, као и припадник Друге чете Првог батаљона полицијске бригаде СУП-а Београд, Доброслав Гаврић.

Процурео САДРЖАЈ ОПТУЖНИЦЕ против Зорана Марјановића: Ово су 4 КЉУЧНА ДОКАЗА!

Пегла је остао на паркингу, док су ова тројица ушли у хол спремајући се да почине троструко убиство. У холу хотела била је невиђена гужва. Аркан је седео у сепареу недалеко од рецепције. У хотел је дошао са супругом Светланом Цецом Ражнатовић, њеном сестром Лидијом Величковић и телохранитељем Звонком Матеовићем.

ХОРОР У ПАЛАНЦИ: Ножем КАСАПИО жену до смрти, ћерка слушала вриске!

Док су сестре у пратњи Матеовића обилазиле бутике, Аркан је са друштвом седео у холу. Неколико минута после 17 сати, пришли су им Гаги и Мики.

БЕОГРАДСКИ УРГЕНТНИ ЦЕНТАР ОВАКАВ СЛУЧАЈ НЕ ПАМТИ: Младић прогутао 13 хемијских оловака и најлон кесу! ЛЕКАРИ У ШОКУ!

Руковали су се са Арканом, изљубили са Мандом и кренули ка степеништу које је водило ка хотелским салама за банкет. Гаврић је сео у други сепаре, неколико метара иза леђа Аркану.

Минут касније, Гаврић је устао од стола. Испод капута је извадио пиштољ “ЦЗ 99″. Три метка испалио је Аркану у потиљак. На под хола у “Интерконтиненталу” падале су чауре, чаше, шоље и флаше, а гости су залегли на под склањајући се од рафалне паљбе. Полиција је на лице места дошла брзо, али не и хитна помоћ

СПРЕМАЈТЕ МУНИЦИЈУ ЗА НОВИ 5. ОКТОБАР: Обрадовићев и Ђиласов човек позива на крвопролиће

Цеца и Лидија су, плачући и молећи за помоћ, вукле Аркана до излаза хотела. Цеца је затим покушала да наговори једног полицајца да службеним возилом одвезе Аркана до болнице. Одбио ју је јер није имао допуштење од претпостављеног. Коначно, Аркан је БМЊ-ом пребачен у Урегентни центар. Тамо је и званично проглашен мртвим.

Цецина исповест

(ВИДЕО) ДВА БРАТА БЛИЗАНЦА ЗАМЕНИЛА МЕСТА У ЗАТВОРУ: Једном се ближила СМРТНА КАЗНА, а ова превара је шокирала целу земљу

– Притрчала сам сепареу и угледала згрушану крв на Жељковом левом оку које је било затворено. Зуби су му били избијени, а када сам га протресла, почео је да кашље и избацује крв из уста. Манда је седео погнут и крварио је из ока и уста, а Гарић је лежао поред сепареа и држећи се за стомак јецао: „Јој, јој“. У једном тренутку чула сам Звонка Матеовића како виче: „Спусти пиштољ!“

– Окренула сам се и угледала младића у жуто-тегет јакни, како диже пиштољ са пода. Никада га више нисам видела – сведочила је Светлана Цеца Ражнатовић, својевремено током процеса за убиство њеног супруга Жељка Ражнатовића Аркана, Миленка Мандића Манде и Драгана Гаврића, које се догодило 15. јануара 2000. године у хотелу „Интерконтинентал“.

СТИЖУ НАМ КИША, ГРМЉАВИНА И ГРАД: Ево када почиње невреме и колико ће трајати!

Иако је убиство Аркана несумњиво, што је доказано сведочењима десетина сведока, и даље се појави понеки поборник теорије завере који тврди да је Ражнатовић жив, и то дан данас.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ФОТО) ПАКАО НА ГРАНИЦАМА! НА БАТРОВЦИМА СЕ ЧЕКА 4 САТА, гужве и на путевима и наплатним рампама!

ЗАШТО ЈЕ ДО САДА ЋУТАО Крстајић открио велику истину о Матићу после које ништа неће бити исто

ЗАХАРОВА О ОСИРОМАШЕНОМ УРАНИЈУМУ: Агресору компензација, жртви ништа!

ЈЕЗИВО: Ево шта би се десило када би сви ЉУДИ ОДЈЕДНОМ НЕСТАЛИ СА ЗЕМЉЕ!

Srbija danas/Alo.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
29°
Wed
29°
Thu
30°
Fri
30°
Sat