Србија Хроника

ВИКАО ЈЕ ДА ЋЕ ЈЕ ЗАКЛАТИ, ВОЛИ ДА ПИЈЕ, ВЕЋ ЈЕ ЈЕДНУ ДЕВОЈКУ НАПАО: Суграђани оптужују старца и бране младића који га је нокаутирао

Суграђани оптужују старца и бране младић.

ЖАБАЦ НА СЛОБОДИ: Тужилаштво није у законском року подигло оптужницу

Пријатељи Марка Стевановића (27) младића који је у понедељак брутално ударио Мишу Очоваја (73) и оставио га да без свести лежи на путу, кажу да је старац Марковој девојци викао да ће је убити и заклати и називао је ку.вом и да је то разлог због којег је позвала дечка који је у афекту реаговао.

Снимак инцидента убрзо је почео да се шири интернетом, а након што га је видео Стевановић је отишао у полицију и пријавио се. Након два дана је ухапшен и одређен му је притвор од 48 сати.

Упородици Маркове девојке нису били расположени за причу са новинарима, а њена бака је кратко изјавила да је Марко добар младић и јој је „жао што су га медији осудили а да нису истражили целу причу“ . Бака Нада је такође рекла да је њена унука спремна да све исприча полицији.

(ФОТО) О СЦЕНАМА СЕКСА БРУЈАЛА ЈЕ СРБИЈА: Јелисавета је дуго ћутала, а сада је КОНАЧНО проговорила!

Мештани Старе Пазове који познају Марка Стевановића имају само речи хвале за њега.

– Марко никада није био проблематичан. Нема ни прекршаја. Узоран је младић, радан. Не пуши, не пије, тренира – казали су Маркови познаници.

Он и девојка А. М, студенткиња, у вези су две године. И девојка, која је иначе дијабетичар, бави се спортом, лети трчи а зими је у теретани.

– У понедељак је био рођендан баки Маркове девојке, али је она пре прославе отишла да трчи. Наводно ју је Очовај пратио на бициклу, био је пијан. Прича се и да је покушао да је ухвати, викао јој “курво” и “заклаћу те”, “убићу те” и да је она уплашена бежала од њега и то 500 метара. После је позвала младића који је реаговао тако како је реаговао. Нажалост, сада ће он да одговара уместо онај који је спопадао девојку – навели су Маркови познаници за Блиц.

ОВО ЈЕ СРБИН КОЈИ ЈЕ У БЕЧУ УБИО БИВШУ ДЕВОЈКУ: Повикао је: Сандра ти си мој живот, а онда запуцао…

Како су додали, и Стевановићеву мајку су пре две године напали на улици.

– Маркову мајку су пре две године на улици двојица мушкараца покушала да угурају у аутомобил, али се она, захваљујући својој грађи, одупрела. Вероватно је да је и због тога сматрао да мора да заштити девојку ако је неко прогони и добацује – навели су његови познаници.

Већ напао једну девојку?

У комшилуку Мише Очоваја казали су да он “воли да попије”. Ипак, у Пазови се јуче чуло и да је пре две године учествовао у једном инциденту, када је, наводно, пијан добацивао и покушао непримерено да ухвати једну девојку.

Попио сам пар пива али нисам добацивао

– Чуо сам из медија да је младић ухапшен. Ја га не познајем, није из нашег краја – каже Мишо Очовај, на чијем лицу се још виде трагови батина.

НАДА МАЦУРА ДАЛА ОТКАЗ У ХИТНОЈ! Ево где ће одсад радити!

– Сећам се да сам возио бицикл Шафариковом улицом, а онда се зауставио аутомобил и из њега је истрчао младић. Викнуо је “Стани!”, а онда упитао: “Зашто си добацивао мојој девојци?” Ја сам питао којој девојци, а он је рекао “овој у колима”, и после тога се ничег не сећам – испричао је Мишо.

На питање да ли је тог дана можда пио, јер је наводно Стевановић рекао да је био пијан, Очовај признаје да је јесте.

– Попио сам два, три пива у комшилуку, али до поднева, после тога нисам више пио. Ја имам 73 године, никада не добацујем женама и девојкама, то би било срамота – рекао је он и додао да је дао изјаву полицији и ангажовао адвоката.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Косовски раскорак

УЗБУНА! Нестао дечак (13) на језеру код Зрењанина!

Досије за убиство открива велику украјинску фарсу

Извор: Kurir.rs/Blic

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
14°
21°
Fri
23°
Sat
25°
Sun
23°
Mon