Printscreen FB
ВИДЕО Друштво Србија

(ВИДЕО) ЗЛОТВОР! КРВНИЧКИ НАСМРТ ИШУТИРАО МАЧКУ! Комшија брутално претукао животињу пред очајном власницом

Београђанка Вера Ћирић, очајна власница мачке коју је је убио њен комшија објавила је потресне снимке злостављане животиње.

ОТКРИВЕНА СТРАШНА ИСТИНА О СМРТИ НИШЛИЈЕ КОЈИ СЕ УТОПИО У ТИСИ! Миланова мајка очајна: Мог сина је ТУГА ОДВЕЛА У СМРТ!

Инцидент се догодио пре неколико дана испред зграде у којој живи. Мачка која је једва преживела неколико операција, била је напољу са власницом и мачићима које је окотила.

(ВИДЕО) ОДМОТАВА СЕ КЛУПКО КРВОПРОЛИЋА НА КРИМУ: Убијено 20 ученика и учитеља! Бомбе није ни било, Владислав улетео у зграду и решетао ДЕЦУ! ЕВО СПИСКА УБИЈЕНИХ

– У једном тренутку излази комшија са псом, ког пушта на њу. Она скочи, ошамари га два пута и повуче се. Међутим, иако смо викали да задржи пса, он га поново пушта. У том тренутку један од мачића пролази поред њега и уплашена мајка мачка скаче псу на главу. Када је видео да не може да је склони почео је да је шутира крвнички. После петог шута одлетела је у ваздух и пала са 3 метра висине. Није били битно што сам му одмах рекла да скрати поводац и врати се у зграду, да бих је склонила. Била сам на 30 центиметра да је склоним са пса, али он није хтео да стане и говорио је „Нећу да престанем појешће ми пса!“ -препричава инцидент Вера Ћирић.

ИСТРАГУ СТОПИРАО ШЕФ ДБ ЦРНЕ ГОРЕ: Нови детаљи о убиству гардиста у Топчидеру

Како каже, иако је викала на комшију да не шутира мачку јер је оперисана он није престао да злоставља животињу.

БАКА МОНСТРУМ: Унуку од 20 месеци је одводила код свог дечка ПЕДОФИЛА, и посматрала док ју је ЗЛОСТАВЉАО!

– Позвала сам полицију, он је побегао и није се враћао док полиција није отишла. Тек сутрадан једини који су дошли били су Хитна за животиње. Поломио јој је десни доњи очњак, леви избио скроз, језик јој је исечен и угрувана је до бесвести. Постојала је вероватноћа унутрашњих хематома који би изазвали проблем са плућима. Ипак, деловао је као да ће успети да се оправи. Међутим, опет је напао пас?! Није успела да се избори – прича Вера у сузама.

СКАНДАЛ НА КАРАБУРМИ! Вођа навијача ОФК Београда насрнуо на младог фудбалера због ЗВЕЗДИНОГ ДУКСА!

Шта да очекујемо од оваких злотвора који брутално пребијају немоћне животиње? Не би било чудно да сутра тако претуче неко дете или старију особу ако му случајно „стане на жуљ“.

ХОРОР У ПЕЋИ! 10 ГОДИНА СЕ ИЖИВЉАВАО НАД МАЛОЛЕТНИЦОМ: Држао је заробљену у кући, тукао и СИЛОВАО! БИЛА МУ ЈЕ РОБИЊА!

.МАЈКАкад кажем то пишем у пуном смислу.Многе би жене требале да уче од ње.Пре 6 и нешто месеци појавила се у мом ходнику сакривши се да се омаци. Омацила 4 дечака.одгајала их предивно. Онда је кад је требало да је стерилишем била скотна и анемична. Одустала сам да јој не угрозим живот. 5-ог септембра једва омацила петоро ,два остала у њој.Оперисана и извађени малени на жалост мртви. 4 пута обнављана анестезија,последњих пола сата била свесна.Издржала јер њени малени су је чекали. Опоравила се.Након две недеље мачак ишчупа једно малено и поједе. Она,од стреса добије маститис,који смо успешно излечили.Осталих 4 малих за два дана оду ко покошени.Она,неутешна упорно их је тражила. И онда ,ваљда то природа одради поново почиње да брине о двојици из прошлог легла.У суботу ,пред зградом седи посматра синове како се играју. У једном тренутку излази комшија са псом ,којег пушта на њу. Она скочи ,ошамари га два пута и повуче се. Међутим будали не вреди што сви вичемо,он поново пушта пса ,у секунди један од малених пролази поред њега и мајка скаче. ,псу на главу. Када је видео да не може да је склони почео је да је шутира крвнички. после 5 шута одлетела је у ваздух и пала са 3 метра висине. Није били битно што сам ја одмах рекла скрати поводац и врати се у зграду,да бих је склонила.што сам била на 30 см да је склоним са пса…..Није било битно ……"НЕЋУ ДА ПРЕСТАНЕМ ПОЈЕШЋЕ МИ ПСА!"Викала сам не шутирај је оперисана је ,не није било битно појела би му пса…Позвала сам полицију ,он је побегао и није се враћао док полиција није оптишла. Живи у мојој згради,у ст.60.Тек сутрадан једини који су дошли били су Хитна за животиње. Поломио јој је десни доњи очњак,леви избио скроз,језик исечен и угрувана до бесвести. Постојала је вероватноћа унутрашњих хематома који би изазвали проблем са плућима. Али ,МАЈКА је и то издржала. Јуче је почела да једе,меку храну. Спавала је са старијом децом као утехом и вечерас шок. Пријатељица јавља да је МАЈКА у кутији. Пре само 45 минута спавала је код мене и јела. Дечак каже напао је пас????!!!!! Остатак одгледајте . ПОЛИЦИЈА ЈЕ ПОНОВО ДОШЛА,ПОЗВАЛА СЛУЖБЕНО ЗООХИГИЈЕНУ, САД ИХ ЧЕКАМ. А СМРАД КОЈИ ЈЕ ИШУТИРАО И ОНЕСПОСОБИО ДА СЕ БРАНИ,НИКАКО ДА МИ НАИЂЕно _

Posted by Вера Ћирић on Wednesday, 10 October 2018

ШУТ "јуначина" која меБЕЗОЧНО ПИТА ИМАМ ЛИ СНИМАК ?????!!!!!!!

Posted by Вера Ћирић on Thursday, 11 October 2018

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Бошњаци би да забране Његоша и Киша у Црној Гори

БРАТ ВОДИТЕЉКЕ МАРИЈАНЕ МИЋИЋ ОТКРИВА: Мета напада је био неко моћан

Салвини: Ариведерчи, Меркелова

Москва забринута због потпуног прекида дијалога између Русије и НАТО-а

Скоро половина америчких војника очекује почетак великог рата

КОМПЛЕТАН АРСЕНАЛ НА ДОХВАТ РУКЕ Улице пуне јефтиног оружја, бомба 10 евра, шкорпион из Крагујевца 150 евра, зоља 100 евра!

Информер

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
21°
Fri
23°
Sat
26°
Sun
22°
Mon