Printscreen
Друштво Србија

(ВИДЕО) ЖИЋА ХАРЕКРИШНА ЈЕ СРПСКИ ХИНДУС: Урезали му крст у темену, добио на суду у Стразбуру, па отишао на село код Јагодине да гаји папају и банане

Живота Милановић је више пута нападан у Јагодини, па се пре неколико година вратио у породичну кућу у селу Белица. Хиндус, кога зову Жића Харекришна живи повучено и овај уметник каже да је за неког ко је другачији, данас живот једино могућ у малим срединама.

ПОДГОРИЦА ХОЋЕ РАТ СА СРБИЈОМ: Шпијунирају нас за Албанце, истребљују у Црној Гори!

Европски суд за људска права у Стразбуру 2010. године пресудио је у случају „Живота Милановић против државе Србије“ да српске власти нису делотворно истражиле нападе на члана Харе Кришна заједнице – Милановића, који су вероватно били иницирани верском мржњом.

Судско веће навело је у пресуди да власти нису спречиле поновљене нападе на чланове ове верске заједнице и да нису правилно истражиле инциденте. Правда је на неки начин тада била задовољена, али ожиљци на телу су остали заувек. Урезиван му је и крст на темену, а напади су се догађали у време главних православних верских празника,а нападачи никада нису пронађени, пише инфоцентрала.рс.

„Један од најважнијих говора у мом животу“ — Шта ће Вучић поручити на КиМ

– Од како сам се вратио у село, проблеми не постоје. У Белици живе јако фини и нормални људи. Сав друштвени талог са свих простора сјатио се по градовима. По телу и данас имам гомилу ожиљака, посекотина од ножева – нерадо прича Жића.

Живота Милановић

Објаснио је где треба да живе другачији.

ПРЕТИ ЈОЈ 8 ГОДИНА ЗАТВОРА: Ево ко је богата млада сликарка која је прегазила веренике из Србије у Бечићима

– Другачији треба да живе у малим срединама, то је изузетно ефикасан начин да неко буде свој без икаквих проблема.

Управо је завршио пројекат за Ћићолину великих формата до пет метара висине, а припрема радове за изложбу у Америци.

ЈОШ ЈЕДАН ДОКАЗ ДА ЈЕ НАМЕШТАО СРБЕ ЗА ХАГ! Сава Јањић: Срби су палили, рушили и пљачкали и то је довело до побуне мирних Албанаца!!

У полицијским записницима стоји да је Милановић припадник верске секте и да „чудно изгледа“. Такође се наводи да се већина напада на Милановића догодила у време главних православних верских празника и да је он у разговору са медијима наглашавао своју верску припадност.

Ђиласов ,,Савез за Србију“ ПРОТИВ обавезног ВОЈНОГ РОКА!

Милановић који је од 1984. године члан хиндувајшнавске заједнице у Белици гаји папају, банане, кинески високи кромпир и многе друге необичне биљке.

Каже да се никада не би враћао у град.

Погледајте видео о Жићи Харекришни:

(ФОТО) СКАНДАЛ! Албанци дошли усред Београда и најстрашније провоцирали Србе, неће вам бити добро када видите овај призор

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЕВО КАКО ЈЕ ШЕРОН СТОУН ЗАЧЕПИЛА УСТА АМЕРИКАНЦИМА ПРИЧОМ О СРБИМА И КОСОВУ: ОДРАСЛА САМ НА СРПСКОЈ …

(ВИДЕО) Душанов законик је био веома строг, али када будете видели како су по њему кажњавани прељуба и пијанство, НЕЋЕ ВАМ БИТИ ДОБРО!

ПУЦЊАВА ИСПРЕД АМБАСАДЕ У МОСКВИ: Рањен полицајац

(Фото) ПУСТИТЕ МОЈУ БОЛЕСНУ МАЈКУ НА СЛОБОДУ: Бојана крвнички претукла тројица силеџија из Лазаревца, али суд је у затвор експресно послао МАЈКУ И СЕСТРУ пребијеног младића због вербалног дуела са полицијом!

ПРОЈЕКАТ ПУПИН: Војска Србије лансира сателит!

Извор: Infomer

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
23°
28°
Thu
29°
Fri
29°
Sat
24°
Sun