Printscreen
Политика Србија

(ВИДЕО) ЖЕСТОК СУКОБ! Вујошевић: Шешељ добио 10 милиона да умукне! Шешељ: Душко, је..ћу ти мајку!

Тренер тврди да је радикал добио паре да не прича о стварима које зна, овај му поручио да му их донесе иначе ће му „откинути главу“.

Душко Вујошевић, прослављени кошаркашки тренер, тврди да је лидер СРС Војислав Шешељ узео 10 милиона да би ћутао, те да, самим тим, није човек који може да дели моралне лекције о било коме.

БЕЖАЛА КРОЗ ПРОЗОР У ДОЊЕМ ВЕШУ: Девојчицу (14) отели и 5 дана дрогирали и силовали! 20 мушкараца се иживљавало над њом!

Он је у емисији „Добар, лош, зао“, на питање како се осећа што га је Војислав Шешељ због изјаве о Сарајеву назвао издајником, казао:

– То што кажу људи који су причали докле ће бити Србија, а после узели 10 милиона да ћуте и не причају ствари које знају, шта они проглашавају издајом… Сматрам да је то улудо потрошен живот, да чак нема неке доследности ни у неком лудилу ту. Ако си спреман да се бориш до краја за неку идеју и да за њу погинеш и умреш у затвору, а онда изађеш из затвора и примаш паре да не би причао одређене ствари, то није човек који може да даје моралне судове мени.

(ВИДЕО) Драматични снимак бекства дезертера из Северне Кореје

Шешељ за Курир каже да први пут чује за тих десет милиона:

– Ако ми не проследи тих 10 милиона, је*аћу му мајку. Један српски издајник да каже да је мој живот улудо потрошен, на шта то личи! Али дужим га за ових десет милиона, ако ми не донесе, оде му глава, је*аћу му мајку. Петнаест дана му је рок. Је*аћу му мајку ако не дође с тих десет милиона, то му је моја порука – казао је лидер СРС.

Заклао жену на слави јер су му сметали њени гости: Крв шикљала, деца и унуци све гледали

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЛИДЕР СРС УПОЗОРАВА НА ЗЛОЧИНАЧКЕ ПЛАНОВЕ ХАГА: Генерала Младића ће осудити на смрт!

Трамп: Разговор са Путином био је диван

Дачић: Србија неће признати Косово због уласка у ЕУ

Извор: Курир.рс

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
31°
27°
Mon
27°
Tue
29°
Wed
28°
Thu