Забава

(ВИДЕО) ЖЕСТОК СУКОБ САШЕ ПОПОВИЋА И ВОДИТЕЉА У ПРОГРАМУ УЖИВО: Срђан је једном реченицом РАЗБЕСНЕО директора Гранда, а онда су се погледали ДИРЕКТНО у ОЧИ

Саша Поповић, директор Гранд продукције, изнервирао се уживо у Јутарњем програму код Јоване и Срђана, када га је водитељ прекунуо и затражио директан одговор, што је Поповића мало изнервирало.

Наиме, директор Гранда, којег су поједини медији оптужили да је утајио порез, рекао је да откако Градн постоји све су радили по закону и да инспекције никада нису нашле подигле ниједну пријаву против њега.

Ово је прецизан датум посете руског председника: Ево када Путин долази у Србију!

У једном тренутку, када је Поповић објашњавао шта се десило са новцем који је требало да уплати једној певачици, а реч је о наводних 2.000.000 динара, Срђан је хтео конкретан одговор.

„Да ли сте јој дали 2.000.000 динара…“ био је нестрпљив Предојевић.

АМЕРИКА СЕ СПРЕМА ЗА РАТ СА РУСИЈОМ И КИНОМ: Пентагон збија редове и повлачи војнике из Африке!

„Стани, немој да ме прекидаш. Нервира ме ваш Јутарњи јер прекидате! 2.000.000 динара у то време… Знаш колика је тада марка била?!“, упитао је Саша и погледао директно водитеља у очи.

„Не знам, 30 динара“, одговорио је Предојевић, а Поповић га је похвалио: Браво!

ПОБЕГАО САМ ОД ЛУДИЛА ВУКА ЈЕРЕМИЋА: Дневно попуши и попије моју плату, томпуси му коштају 1.400 евра, пије вино од 350 евра…

Подсетимо, поједини медији су оптужили Поповића на основу уговора са једном певачицом из 2000. године да је утајио порез тако што јој је кешом платио зараду. Поповић је рекао да ништа од тога није истина и да је све радио по закону.

„Наиме, уговор са Елмом је потписан 2000. године, то је ствар од пре 18 година. Све што у уговору пише је тачно. И лепо пише, сагласни су да издавач по уговору на ауторска права плаћа на уступљена дела од шест посто на продатих дискова. Значи, ова певачица овластила је мене да у њено име подижем ауторску накнаду на благајни и да јој ту суму првом приликом дам на руке и шта је ту спорно. Ово није ништа спорно. Овде није црни новац, јер ми све што смо продали, обрачунали смо порез, платили држави порез и оно што је остало шест посто, са плаћеним порезом, ја сам отишао на благајну Гранда и дао сам то певачици. Али јој скоро ништа нисам ни дао јер ништа скоро није ни продала. Она је продала 87 дискова и 537 касета, то је све укупно 2.000 марака“, рекао је Саша.

„Она каже да смо јој дали 2.000.000 динара и да је то у кеси носила и да сам јој још рекао, пази молим те, треба да имаш обезбеђење“, рекао је Саша.

Рат Вашингтона и Москве у УН због Србије: Рус одувао Американца!

„2.000.000 је 66.000 марака, шест посто то значи да је она морала да прода за 1.100.000 марака робе, ЦД и касета да би ми њој дала 66.000 марака. Ми њој ништа нисмо дали јер су трошкови штампе ЦД и касете били већи него што је продато“, објаснио је Саша Поповић, а адвокат Гранда продукције рекао је да је све регуларно и да је порез на све плаћен порез.

„Те године неко није имао жиро-рачуне, неко је имао. Те године је била анархија. Пао Милошевић, дошле демоктате, пиратерија, цела држава гори од пирата. Хиљаду инспекција смо имали. Чист сам 100 посто“, додао је Поповић.

Ванредно заседање безбедњака: Сви на задатке да се спречи егзодус Срба

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ДАНИЈЕЛА ЈЕ ИМАЛА 2 СПОНТАНА ПОБАЧАЈА: Све што је желела било је дете, отишла је под ОСТРОГ и онда јој је ЛАЗАР преокренуо цео живот!

ХОРОР У СРПСКОЈ ЦРЊИ! ПСИ ПОЈЕЛИ ЧОВЕКУ ЛИЦЕ У РОЂЕНОЈ КУЋИ: Бицикл је био наслоњен на ограду, а оно што смо видели унутра ПРОГОНИЋЕ НАС ДОК СМО ЖИВИ

НОВИ УДАР НА ЏЕП ВОЗАЧА У НАЈАВИ! Дробњак: Тражићемо поскупљење путарине и наплату на магистралним путевима, али за ОВА ВОЗИЛА!

ДРАМА ЈУТРОС У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА! Стигла анонимна дојава да је ПОСТАВЉЕНА БОМБА КОД ЗГРАДЕ СКУПШТИНЕ!

ДРАМА У ПОРОДИЦИ ПОЗНАТОГ ТРЕНЕРА! Нестао син Дуде Ивковића, потрага ТРАЈАЛА ДВА ДАНА, а завршила се шокантном истином!

ПОРОДИЦА У ШОКУ! Угледни бизнисмен за једну ноћ изгубио ТРИ МИЛИОНА динара, па отишао кући и обесио се!

СИН НАШАО МРТВЕ РОДИТЕЉЕ У ДВОРИШТУ Никола је после свађе убио супругу Даринку, а онда је пуцао себи у главу!

Kurir/Foto: Printscreen

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
29°
Fri
30°
Sat
26°
Sun
27°
Mon