Printscreen
Регион

(ВИДЕО) ЗЕМЉО ОТВОРИ СЕ, ШТА СМО ДОЧЕКАЛИ! Кољач Насер Орић тражи да му се Вучић извини и прети тужбом!

Ратни злочинац Насер Орић, за кога постоје сведоци да лично клао и убијао Србе за време рата у БиХ, изјавио је за једну сарајевску телевизију да ће од председника Србије Александра Вучића тражити да му се извини и да размишља да против њега поднесе кривичну тужбу за клевету?!?

Након што га је срамном одлуком Апелационо веће суда БиХ, упркос изјавама бројних сведока да је лично клао српске цивиле и ратне заробљенике на подручју Братунца и Сребренице, Орић се дрзнуо да затражи извињење од председника Вучића, јер је јавности говорио оно што само пристрасни суд у Сарајеву није имао уши да чује.

(ВИДЕО) ТУГА У СРПСКИМ ЕНКЛАВАМА НА КИМ! Хране и лекова има за још неколико дана, хуманитарна катастрофа због приштинских такси!

– Очекујем од господина Вучића да ми се јавно извини за оптужбе и клевету коју је више пута јавно изрекао… – рекао је Орић без трунке гриже савести за почињене злочине над невиним Србима у БиХ.

Орић још тврди да су га адвокати звали и тражили од њега пуномоће за подношење кривичне пријаве против председника Србије.

ЛАЗАНСКИ БЕЗ ПАРДОНА: Шта би Путин урадио кад би се Порошенко дрзнуо да нападне Крим и Русију!

– Размислићу и одлучићу да ли ћу то да урадим – додао је Орић, одговарајући на питања водитеља који га је све време хушкао против Вучића и Србије.

То што неко није осуђен из политичких разлога, не значи да није починио злочине, рекао је председник Србије Александар Вучић поводом ослобађајуће пресуде за Насера Орића и приметио да је очигледно да за нас, Србе, неће бити правде

УЛЕТЕЛИ У КАФИЋ И РЕШЕТАЛИ ХЕКЛЕРИМА: Сви детаљи УБИСТВА Владимира Поповића Попа на Врачару!

– Очигледно да наша суза нема родитеља и да ће чак и убијени, преклани, Слободан Илић испасти као да је убијен од ко зна кога или да је извршио самоубиство – рекао је Вучић.

И поред живих сведока који, подсетио је Вучић, потврђују да је Орић починио злочин, неки се праве да то не чују и не виде.

УЗНЕМИРУЈУЋА ИСПОВЕСТ РАТОМИРА ИЗ КРИВЕ РЕКЕ „Два дана и две ноћи сам СИСАО МРТВУ МАЈКУ! Неким чудом сам остао жив, прекривен лешевима…

– Имамо против што се слави неправда и они који су чинили злочине. То што неко није осуђен из политичких разлога не значи да није починио злочин. А за мене је чудо да неко није осуђен, а постоје живи људи који могу да посведоче – рекао је Вучић.

Зато треба да се још више боримо за напредак народа, за бољи економски раст и незаборав наших жртава.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ПАО ДОГОВОР! СИ И ТРАМП ЗАМРЗНУЛИ ТРГОВИНСКИ РАТ: Америка одустаје од нових царина, Кина повећава увоз из САД!

Трамп Кини дао рок: Ако не постигнемо договор, следи…

КАД СУ МОГЛИ ДА НАТЕРАЈУ ХРВАТЕ, МОГУ И ПРИШТИНУ! Дачић убеђен да Запад може да убеди Харадинаја да укине бесмислене таксе!

ПРОРОЦАМА ЦВЕТА ПОСАО У БИХ: Све чешће им долазе ПОЛИТИЧАРИ, највише у време избора, али питају свашта, функције, за љубавнице, црну магију, поделу имовине….

Информер

Оставите коментар