printscreen youtube
Друштво Србија

(ВИДЕО) ЖЕЛЕЗНИЦЕ ОБЈАВИЛЕ ШОКАНТНЕ СНИМКЕ СА СРПСКИХ ПРУГА! Од појединих сцена се ЛЕДИ КРВ У ЖИЛАМА!

У протекле две године у несрећама на путним прелазима настрадало је 18 особа, а свих осамнаест изгубило је животе због сопствене одговорности, подаци су ЈП "Железнице Србије", који су неодговорно и бахато понашање возача аутомобила илустровали и видео снимком, који показује управо такве ситуације

ДАРКО ЛАЗИЋ СЕ ПРОБУДИО ИЗ КОМЕ И ПРВО ЈЕ УГЛЕДАО ЊУ: Очи су му биле пуне СУЗА и све је схватио! Онда је уследела сцена која је све ПОТРЕСЛА

У питању су видео снимци са сигурносних камера „Железница Србије“ на путним прелазима, на којима је забележено понашање учесника у друмском саобраћају у ситуацијама када су рампе спуштене и наилази воз:

Рампа се спушта и мали црни аутомобил се у последњем тренутку провлачи испод ње, како би избегао чекање да прође воз, а затим и да га први пружни браник загребе. Прелази једне па друге шине, наилази на рампу која би требало да заустави возила из супротног смера док преко пружног прелаза иде воз.

ПОТРЕСНА СЦЕНА СА ГРОБЉА Опростио се од кума Борислава и послао поруку којом би се Аркан поносио!

Црни аутомобил схвата да воз наилази, што ономе ко посматра снимак још увек није јасно. Затим возач мало помало помера возило унапред, провлачећи хаубу под рампу, која стиже до ветробранског стакла. Да не би одломио пружни браник, нити оштетио свој ауто, возач зауставља аутомобил у том положају, када иза њега пројури воз. Од брзине композиције и силине њеног проласка, кола се прво затресу, а затим их воз и поткачи и баци у страну, док сувозач панично искаче из аутомобила.

(ВИДЕО) ШЕШЕЉ ШОКИРАО ЗУКОРЛИЋА: Ја сам Бошњак, али ми то не смета да будем највећи Србин!

Описана сцена је само једна од критичних и изузетно опасних ситуацијама, у којима су се возачи и пешаци нашли у близини пруге, а за које су сами одговорни.

Неодговорни пешаци, возачи, бициклисти…

ЕВО ШТА СЕ ЗАИСТА ДОГОДИЛО С ДЕВОЈКОМ ИЗ ФЕКЕТИЋА! Валентина (18) сама ОТИШЛА ОД КУЋЕ, а наредних 48 сати и за њу су БИЛИ ПРАВИ ПАКАО!

Забележено је мноштво ситуација у којима пешаци, чак водећи децу са собом, затим возачи аутомобила, мопеда, бицикала и у једној ситуацији и особа у електричним инвалидским колицима, прелазе пружне прелазе док су рампе спуштене.

Може се видети и фургон који се закуцава у пружни браник, одваљује га уз експлозију, и номшалантно наставља даље, као да и није имао препреку пред собом.

МОЈ БОРАВАК КОД ДАРКА У БОЛНИЦИ ЈЕ МОЈА ПРИВАТНА СТВАР! Ана Севић се огласила и запушила уста свим ЗЛОНАМЕРНИЦИМА!

Пешак прескаче заустављену композицију, на споју два вагона, или младић који током ноћи одваљује прво један, а затим други браникна пружном прелазу, а затим и демолира саобраћајне знаке само су неке од ситуација које су забележиле камере „Железница Србије“.

Број несрећа у порасту на осигураним и најсавременије опремљеним прелазима

Од укупно 2.138 путних прелаза, 502 путна прелаза обезбеђени су савременом сигнално-сигурносном опремом, односно аутоматским браницима, полубраницима и светлосном саобраћајном сигнализацијом. Преосталих 1.636 путних прелаза обезбеђени су знацима друмске сигнализације, као што су Андрејин крст и знак Стоп, објашњавају из „Железнице“.

МРТВУ ГЛУМИЦУ СИЛОВАО ВОЂА НАВИЈАЧА: Тукао је, терао да пије алкохол и седативе, а онда СЕКАО ножем!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

НЕСТАЛЕ ГАДАФИЈЕВЕ МИЛИЈАРДЕ! Мистериозно „скинут“ новац са рачуна убијеног либијског лидера

Амерички медији: Зашто САД не треба да распореде војну базу код руских граница

Вучић: Чекају нас четири важне ствари до краја новембра — страх ме је

ВУЧИЋ У ПАЛАТИ СРБИЈА ОТКРИО: Имам сазнања да ће Албанци 28. новембра формирати тзв. војску Косова

Informer.rs/Blic.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
23°
25°
Sun
25°
Mon
27°
Tue
26°
Wed