printscreen
Србија Хроника

(ВИДЕО) ЗАВРШЕН УВИЂАЈ: Ево како је дошло до стравичног судара код Врчина!

До несреће на аутопуту Београд-Ниш, код Врчина, дошло је тако што је возило, које се кретало из правца Ниша, пробило заштитну ограду и прешло на другу страну пута.

Несрећа се догодила на крају Брегаљичког брда, на пар стотина метара од наплатне рампе Врчин, у смеру ка Нишу, јавља репортер Тањуга. Два возила су у учествовала у саобраћајној несрећи, од којих је једно у потпуности уништено, а друго је ударено у леву страну.

Лева трака аутопута Београд-Ниш код наплатне рампе Врчин и даље је затворена, али се ускоро очекује да и ће и тај део пута бити проходан.

Како јавља репортер Тањуга са лица места, полиција је извршила увиђај, оштећено возило је уклоњено, а лева трака у правцу Ниша је затворена јер радници још увек чисте последице удеса. Тањугу је у МУП-у потврђено да је у несрећи, која се догодила нешто пре 14 сати, једно лице изгубило живот, а пет повређено, од чега су две тешке телесне повреде.

То је друга саобраћајна несрећа од јутрос на аутопуту недалеко од Београда.

У несрећи која се догодила јутрос око 5:15, такође код наплатне рампе Врчин, једна особа је погинула, а петоро лакше повређено.

Извор: Информер, Говори Србија

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

На Косову време ради за Србе, али им се право на чекање одузима

Споменик дечаку ког је свирепо убио Насер Орић

ОВАЈ СРБИН ЈЕ ТЕНКОВСКИ АС: Наш потпоручник најбољи командир тенка на такмичењу у Русији!

 

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
27°
Tue
29°
Wed
29°
Thu
29°
Fri