zavetnici.rs
ВИДЕО Политика Србија

(ВИДЕО) ЗАВЕТНИЦИ: ЗАУСТАВИТИ НАТО пропаганду у српским биоскопима!

Прва на листи кандидата Београд има снаге - ЗАВЕТНИЦИ, Милица Ђурђевић Стаменковски, поручила је да је недопустиво да се у београдским биоскопима приказује амерички филм "Језеро тајни" који велича НАТО пакт, а Србе приказује као злочинце и убице.

РАЗБОЈНИШТВО У АПАТИНУ: Упали у кућу, везали и секли старца тражећи новац

Недопустиво је да се у Београду који је рушен под НАТО бомбама приказује филм који глорификује Западну војну алијансу.“, нагласила је Ђурђевићева.

Она је осудила чињеницу да се на биоскопским платнима ових дана приказује филм који даје легитимитет НАТО агресији на Републику Српску док српске војнике који су били у Сарајеву приказује као бруталне ратне злочинце.

МОСКВА ЖЕСТОКО ОДБРУСИЛА БРИТАНЦУ: Срби имају другачије мишљење од Џонсона по питању насилног мењања граница!

„Ово је више него очигледан доказ да је културна сцена у Србији окупирана. Неопходно је да градске и републичке културне институције реагују и зауставе овакву пропаганду уперену против Србије и њеног народа која има за циљ да изврши ревизију историје и прекрајање чињеница, а Србе етикетира као једине кривце за ратове током деведесетих година.“, истакла је Ђурђевићева.

Она је подсетила да је из Сарајева од 1992. до 1995. године протерано 139 хиљада Срба, а убијено њих преко седам хиљада.

ЗАПАДНИ ЈАСТРЕБОВИ ОБЛЕЋУ СРБИЈУ – да доврше недовршени посао

„Из поштовања и пијетета према тим жртвама немамо право да дозволимо да се на овакав начин са јефтиним аматерским филмовима шаљу политичке поруке уперене против српског народа и државе.“, закључила је Ђурђевићева.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) ХИТ НА ИНТЕРНЕТУ: Милорад Додик поново запевао!

Ирачки суд осудио 16 Туркиња на смрт вешањем

ПАНИКА У МОСКВИ: Лажна дојава о бомби евакуисала Црвени трг у Москви

Извор: zavetnici.rs

 

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
15°
17°
Tue
23°
Wed
24°
Thu
26°
Fri