zavetnici.rs
ВИДЕО Политика Србија

(ВИДЕО) ЗАВЕТНИЦИ ЈАЧИ ОД СВИХ ЗАБРАНА: Шетња какву Београд није видео!

Руководство Општине Стари Град неколико сати пре одржавања завршног скупа листе Београд има снаге - ЗАВЕТНИЦИ без икаквог образложења и разлога отказало је представницима Заветника термин који су имали заказан за представљање свог предизборног програма.

РАЗБОЈНИШТВО У АПАТИНУ: Упали у кућу, везали и секли старца тражећи новац

Упркос забрани да одрже скуп Заветници су ипак прошетали улицама Београда и показали да овај град има снаге.

Чланови и симпатизери Заветника окупили су се испред зграде општине и поручили да је срамота да управо они који су највише говорили о цензури и истицали демократске пароле сада цензуришу и брутално руше демократске принципе слободе говора и мишљења.

Кандидат за градоначелника, Милица Ђурђевић Стаменковски, обратила се окупљенима и поручила да су вечерас чланови, симпатизери и сви они који подржавају програм Заветника показали да упркос препрекама, цензури, саботирању, временским условима и колапсу у граду Београд има снаге и да грађани коначно имају избор и истинску снагу која се не предаје и која не посустаје пред изазовима.

Она је поставила питање општинским властима зашто су се уплашили Заветника.

МОСКВА ЖЕСТОКО ОДБРУСИЛА БРИТАНЦУ: Срби имају другачије мишљење од Џонсона по питању насилног мењања граница!

„Да ли зато што сваким даном све више јачамо, зато што отварамо теме које нико не сме, зато што бисмо представили наш програм, зато што смо једини понудили конкретна решења, зато што отворено говоримо о грађевинској мафији, зато што отворено говоримо о антисрпским НВО које се финансирају из градског буџета, зато што отворено говоримо о корумпираним кадровима и о корупцији у систему којој ћемо стати на пут?!“, упитала је Ђурђевићева.

ЗАПАДНИ ЈАСТРЕБОВИ ОБЛЕЋУ СРБИЈУ – да доврше недовршени посао

„Ни њихова цензура, ни невреме у граду, ни колапс на улицама нису нас спречили да пошаљемо поруку да Србија коначно има људе који се не повлаче и не предају!

Они су нас избацили из сале, а ми ћемо њих збацити са власти!“, закључила је Ђурђевићева.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) ХИТ НА ИНТЕРНЕТУ: Милорад Додик поново запевао!

Ирачки суд осудио 16 Туркиња на смрт вешањем

ПАНИКА У МОСКВИ: Лажна дојава о бомби евакуисала Црвени трг у Москви

Извор: zavetnici.rs

 

 

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
16°
25°
Thu
28°
Fri
16°
Sat
20°
Sun