ВИДЕО Политика Србија

(ВИДЕО) ЗАВЕТНИЦИ: Овако ћемо отворити више хиљада радних места у Београду!

Кандидат за градоначелника листе Београд има снаге - ЗАВЕТНИЦИ, Милица Ђурђевић Стаменковски, обишла је данас некадашње предузеће "Воћарске плантаже" у Гроцкој, које је део Пољопривредног комбината Београд.

РАЗВАЛИЋУ РАЗУЛАРЕНОГ ЉОТИЋЕВЦА! Шешељ прихватио ТВ дуел са Бошком Обрадовићем!

Она је том приликом рекла да се на овом сада руинираном и опустошеном месту некада налазила највећа фабрика за прераду воћа и производњу сокова, џемова, мармелада и туршије.

„Овде је постојала највећа хладњача на Балкану у којој су складиштени вагони робе, а данас се налази само паучина.“, истакла је Ђурђевићева.

Она је подсетила да је ово предузеће некада имало стотине трактора и других машина које су обрађивале 6 хиљада хектара под воћем.

ЗАНЕМЕЋЕТЕ КАДА ОВО ПРОЧИТАТЕ: Опроштајно писмо Жарка Лаушевића Глоговцу кида душу!

„Овај привредни гигант стално је запошљавао 1.700 радника, а током сезоне додатних 2.000 радника. Само седам дана након петог октобра нове власти су отпустиле 800 радника, а потом и остале. Нису стигли ни у фотеље да се сместе, а већ су плански кренули у уништавање наше привреде.“, рекла је Ђурђевићева.

Она је подсетила да је уследило девастирање предузећа, а више стотина хектара приватизовано је у бесцење, отуђено и узурпирaно.

Ђурђевићева је рекла да поједини представници партија које учествују на изборима отворено предлажу да се ПКБ до краја приватизује и преда.

(ВИДЕО) Милица Заветница РАЗБИЛА новинарку ТВ Н1!

„Заветници не само да неће приватизовати стратешке ресурсе Града и државе већ ће радити на томе да се пониште пљачкашке приватизације, врати отуђена земља и подстакну улагања у обнову капацитета ПКБ и отварање нових радних места!“, рекла је Ђурђевићева.

„Уложићемо у модернизацију хладњача и обнову предузећа „Воћарске плантаже“ које ће поново хранити Београд и конкурисати на светском тржишту!“, закључила је она.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ФОТО) МАЈКА ИЗРЕШЕТАНОГ НИКОЛЕ ОТКРИЛА ДЕТАЉ КОЈИ НИКО ДО САДА НИЈЕ ЗНАО: У последње време имао је проблем са групом момака! ПРОГАЊАЛИ СУ ГА!

ЉУБЉАНА ОДГОВОРИЛА БЕОГРАДУ: „Нисте нас разумели“

Бастаћ напустио студио РТС-а

ЈЕЗИВА СМРТ: Струјни удар из телефона истопио слушалице у ушима девојке

Извор: zavetnici.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
13°
22°
Wed
25°
Thu
27°
Fri
19°
Sat