Друштво Србија

(ВИДЕО) ЗАШТО ОВОГ НЕМА НА РТС: Полиција силом исељава српске избеглице, хапсе грађане који их бране

Исељење избеглица из станова у Устаничкој улици 244г у Београду је одложено. Полиција је од јутрос блокирала прилаз згради и привела око 15 активиста који су покушали да спрече исељење.

Породица која је данас требало да буде исељена је постигла договор да до 15. августа врати кључеве од стана, а да им Комесаријат обезбеди сеоску кућу на територији Смедерева.

НАСЛУТИО СВОЈУ СМРТ НА ФЕЈСБУКУ! ВЛАДАН ОБЈАВИО СЛИКУ ДЕВОЈАКА КОЈЕ НОСЕ КОВЧЕГ: Његове речи леде крв у жилама!

Како се тврди у саопштењу Иницијативе За кров над главом, поједини активисти су повређени у покушају да приђу згради и солидаришу се са станарима.

Подсетимо, јучерашњи покушај да се исели један од избегличких станова у Устаничкој улици у Београду није успео јер га је спречила група активиста која је блокирала улаз у зграду.

ЖЕНИН ЉУБАВНИК ПАРКИРАО ПРЕД КУЋОМ, А МУЖ ГА ИЗРЕШЕТАО КАЛАШЊИКОВИМ: Језиви детаљи убиства у Хан Пијеску због ЉУБОМОРЕ које је потресло Српску!

Комесаријат за избеглице и миграције Републике Србије саопштио је да се, поступајући у најбољем интересу избегличких породица из Босне и Херцеговине и Хрватске које годинама не могу да уђу у своје станове у Устаничкој улици у Београду добијене на легалном конкурсу, обратио локалној самоуправи са захтевом да се, из трећег покушаја, „нелегално запоседнути станови ослободе и у њих уселе они којима по закону припадају“.

(ВИДЕО) ПОЖАРИ У ГРЧКОЈ СУ ПОДМЕТНУТИ, ОВО ЈЕ ДОКАЗ: Монструозни пироман снимљем док је палио шуму, када је увидео да је откривен ДАО СЕ У БЕГ!

Policija otima telefone i baca narod na zemlju na pokušaju iseljenja izbeglica iz ratova 90ih u Ustaničkoj 244g!

Posted by Kolektivna odbrana stanara on Monday, 23 July 2018

ВАЖНЕ СУ ПРАВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ Шта све (не) изазива рак?

У саопштењу Комесаријата пише да су станови за избеглице у Устаничкој улици у Београду додељени на конкурсу окончаном 2016. године породицама које међу својим члановима „имају болесна, инвалидна и у рату погинула или нестала лица, у транспарентном поступку чија је документација више пута стављана на увод јавности“.

НЕЗАПАМЋЕНО! ШОК У БЕОГРАДУ: Полицајац затекао жену са љубавником, они га брутално претукли

Реч је о конкурсу у ком је додељено укупно 30 стамбених јединица у Београду.

„Део станова у Устаничкој 244 г су, међутим, нелегално запосела трећа лица, насилним проваљивањем и обијањем улазних врата, у време док су станови били празни јер се чекао завршетак конкурса. Проваљено је у 15 станова, од којих је у овом тренутку узурпирано 11, док су четири кључа враћена“, саопштио је Комесаријат.

ЛАЗАНСКИ: Шутановац продавао миноловце за кафане, ракете и тенкове претворио у старо гвожђе!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

УБИЛИ СУ 74 ОСОБЕ, НАЈМЛАЂА ЖРТВА ЈЕ БЕБА ОД ШЕСТ МЕСЕЦИ Грчка мафија подметнула пожаре!

Неуставни трик Заева: Један референдум, а три питања

ПОЛИЦАЈАЦ ЗАТЕКАО ЖЕНУ СА ЉУБАВНИКОМ, ПА ДОБИО БАТИНЕ: Четири патроле МУП јуриле пар швалера!

МУКА МУКУ СТИЖЕ Грчку уништавају пожари, али ускоро ће стићи киша, што НИКАКО НИЈЕ ДОБРА ВЕСТ!

Немачка и даље против поделе Косова

Извор: Правда

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
14°
13°
Tue
12°
Wed
10°
Thu
9°
Fri