Printscreen
Политика Србија

(ВИДЕО) ВУЛИН: Хаос на дербију се НИЈЕ ДЕСИО СЛУЧАЈНО, такве ствари никад нису без политике!

Министар одбране Александар Вулин, поводом претећег писма упућеног председнику Србије, Александру Вучићу, каже да су претње председнику Републике свакодневне. Што се тиче нереда током фудбалског дербија, Вулин каже да ће надлежни органи изаћи са одговарајућим закључцима.

Вулин није могао да одговори на питање новинара да ли је у инциденту на стадиону Партизана било удела страних служби, међутим, рекао је да се „ово никада не дешава случајно и да никада није без политике“.

У руској Думи представљена стратегија за ОДБРАНУ КОСОВА!

Он се запитао како то да страни држављани, ухапшени на стадиону ЈНА, нису отишли до Народног музеја, ако су долазили туристички, како тврди жена једног од ухапшених.

– Врло је занимљиво како то интернационално братство није отишло у Народни музеј, ако су туристички долазили овде. Вероватно су ишли до музеја “25. маја“, па су ето случајно скренули. Деловало им је као неки перформанс велики. Случајно су били исто обучени, случајно су некакви кик боксери. И баш су кренули на изложбу у “25. мај“, међутим нешто их је одвело на стадион ЈНА … и кад су већ ту решили су да преузму трибину или да ураде нешто слично – иронично је приметио Вулин.

Сложио се са констатацијом новинара да је претеће писмо стигло баш у време нереда на стадиону ЈНА, додавши да се такве ствари ретко дешавају случајно и да је занимљиво да се сваки пут када је председник ван земље деси да „неки туристи омаше музеј 25. маја’ и дођу на стадион ЈНА“.

(ВИДЕО) ОВАКВУ ОСВЕТУ ЈОШ НИСТЕ ВИДЕЛИ: Напали багеристу, а пар тренутака касније

Поводом претњи Вучићу, Вулин је додао:

– Успоставила се у овој земљи једна култура мржње, искрене мржње, која је дозвољена када мрзите Вучића или његову породицу или људе који су му блиски. То је дозвољено. У реду је да ширите лажне вести, у реду је да најбруталније лажете. У реду је да од своје мржње правите политику – рекао је Вулин за ТВ Пинк.

Осврнувши се на бившег градоначелника Београда, Драгана Ђиласа и његову намеру да се поново кандидује за градоначелника Београда, Вулин сматра да му је једини циљ да се поново обогати.

– Погледајте ово што се окупило, Ђилас и остали тајкуни. Шта их повезује? Повезују их две ствари – жеља да поново буду још богатији, наравно, жеља да својим новцем поново владају, као што су некада владали … Ђилас се фрапантно обогатио за време своје власти – рекао је Вулин, додајући да је друга ствар која их обједињује мржња према Вучићу.

Он објашњава да су тадашње министре за своје позиције квалификовали блиски односи са Ђиласом или са тајкуном Мирославом Мишковићем.

Упозорава да се тајкуни окупљају да да је „на нама да им не дозволимо да узму Србију и отму Србију, као у време пљачкашке приватизације“.

Говорећи о оптужници против шест официра ЈНА, против којих је Хрватска поднела оптужнице, Вулин указује да хрватска политика има потребу да се стално враћа уназад, у нешто што ће нас посвађати у нешто око чега ћемо имати жучне расправе, око чега ћемо имати сукоб.

(ФОТО) НАЈВЕЋА СРПСКА МИСТЕРИЈА! Где су ови људи?! Нестали су и о њима НЕМА НИ ТРАГА НИ ГЛАСА!

– Нек се баве својим проблемима, нек се баве тиме да смо сви у проблему зато што су дозволили да један тајкун купи читаву државу, а да не говоримо о томе што су наше власти дозволиле да тај тајкун купи овде читаво наше тржиште, читаву нашу продајну мрежу – рекао је Вулин, поручивши Хрватима да “91. годину и неколико официра који су радили свој посао оставе иза себе.

Вулин је подсетио да ’91. године Хрватска није била међународно призната држава, а да официри ЈНА нису могли да почине агресију, јер су деловали на својој територији и у оквиру тадашњег Устава СФРЈ.

– Они нису били агесори на сопственој земљи, то није могуће – поручио је Вулин.

ШОКАНТНО! ЗОРАН МАРЈАНОВИЋ ПРИЗНАО: Лично сам убио Јелену!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Русија: САД од остатака ДАЕШ-а стварају „Нову сиријску војску“

(ФОТО) КОМБИЈЕМ СЕ ЗАЛЕТЕО У МУЗИЧКУ ФОНТАНУ НА СЛАВИЈИ! У удесу који се јутрос десио на кружном току ОШТЕЋЕНА ОГРАДА, фонтана искључена из безбедносних разлога!

Бесни Пас: Изаћи ћу на крај са руском авијацијом

Извор: Танјуг

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
27°
31°
Sun
29°
Mon
27°
Tue
27°
Wed