ВИДЕО Регион

(ВИДЕО) ВОЗИ АУТО, АЛИ НА ПУМПУ НЕ ИДЕ: Фикрет Чаушевић годинама у свој мерцедес уместо нафте сипа сунцокретово уље!

Фикрет Чаушевић из Бихаћа већ три године уместо нафте у свој "мерцедес" сипа обично сунцокретово уље.

Идеју о алтернативном решењау за стандардна горива разрађује већ 30 година. Док није дошао до решења, уништио је три мотора.

Ирена погинула са момком у Црној Гори, а онда јој од ТУГЕ УМРО ОТАЦ: Сада је осванула ПОРУКА која КИДА ДУШУ

„Јестиво уље има вискозитет 37, а нафта има 2,7 због тога долази до лепљења у карикама и мотор врло брзо „зариба“, а долази и до кашњења у паљењу и јавља се црни дим. У задње три године дошао сам на идеју како да тај проблем решим.

(ВИДЕО) ХОРОР: Покушао је да помогне девојци да се паркира, ПА СКОРО ПОСТАО ИНВАЛИД!

То сам решио на тај начин што сам поступуно модификовао мотор, додао сам му три промене тако да сада троши потпуно еколошки обновљиви извор енергије, обично сунцокретово уље из продавнице,“ каже Чаушевић за Цазин.нет.Овакво погонско гориво мање је штетно по околину.

„Нема више ЦО2. Нема сумпора, олова. У овом европском биодизелу има отровних гасова који су штетни за околину. Овај мој модификовани мотор је мотор будућности“ тврди Чаушевић.

ПРОШАО ПАКАО НА ТЕХНИЧКОМ ЗБОГ БОЈЕ ОВОГ МОТОРА: Полиција тврди жута, технички преглед види љубичасту а произвођач нешто сасвим треће!

Он каже да са литром уља његов „мерцедес“ може да пређе 20 километара. На отвореном путу троши пет, а у градској вожњи шест литара.

„Замислите да кренемо са производњом властите енергије. Запослићемо пољопривренике да сеју сунцокрет, уљену репицу. Да производе своју властиту енергију за погон мотора за себе, а вишак могу да продају,“ каже Чаушевић којем је план да пронађе партнера који ће бити заинтересиран да овај изум финансира.

БОРБА ЗА ЖИВОТ: Снежана се на трен пробудила из коме и ПРВО ПИТАЛА ЗА МИЛОША! Није стигла да чује истину, ПОНОВО ЈЕ ПАЛА У КОМУ!

Gjilan: Vaj gatimi në vend të naftës (VIDEO)

Gjilan: Vaj gatimi në vend të naftës (VIDEO)

Posted by Klan Kosova on Sunday, 22 July 2018

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) ОСАМИН СИН СПРЕМА ОСВЕТУ: Хамза бин Ладен урадио је нешто због чега сви страхују од крвавог напада!

(ВИДЕО) ДАЧИЋ О УСТАШКОЈ ПРОСЛАВИ „ОЛУЈЕ“: Хрватска је једина држава у Европи која слави ЕТНИЧКО ЧИШЋЕЊЕ, јадна је та Европа којој су они МОРАЛНИ УЗОРИ!

Улазак Грузије у НАТО могао би да изазове страшан конфликт

ПРЕРЕЗАО СЕБИ ВРАТ ЧАШОМ ЗБОГ СВАЂЕ СА ДЕВОЈКОМ: Младић пронађен у локви крви, превезен на реанимацију!

СЦЕНЕ КОЈЕ СЛАМАЈУ СРЦА: Немања је нестао у језеру, а његова породица и пријатељи на обали У ОЧАЈУ покушавају немогуће! Пријатељ хтео да ускочи у воду!

ЗЕМЉА УСТАШИЈА! На прослави злочиначке акције „Олуја“ у Глини ПЕВАЛЕ СЕ ПЕСМЕ О КЛАЊУ СРБА И ПРОДАВАЛЕ КЊИГЕ АНТЕ ПАВЕЛИЋА!

Какво оружје Кина нуди Србији

НЕЋЕ ГЛЕДАТИ КАКО МУ ДЕЦА ОДРАСТАЈУ? Ево колико година затвора би Иван Маринковић могао да добије!

Курир.рс/Цазин.нет

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
29°
Thu
29°
Fri
30°
Sat
29°
Sun