Foto: Informer
Регион

(ВИДЕО) ВЛАСНИК АТЛАС ГРУПЕ ДОБИО МИСТЕРИОЗНОГ ПРАТИОЦА: Кнежевић објавио шокантан снимак из лондонског хотела

Непозната мушка особа покушала је да уђе у просторије у Лондону које користи председник "Атлас групе“ Душко Кнежевић, саопштили су из тог холдинга.

(ФОТО) „БИЛА ЈЕ МЛАДА, НЕВИНА И МРТВА!“ Због ове девојчице је данас убијао људе у Новом Зеланду из освете, њен гроб је скрнављен 30 ПУТА!

„Када је приметио да су у ходнику надзорне камере мушкарац средњих година се брзо удаљио из хола и напустио зграду“, пише у саопштењу „Атлас групе“.

Инцидент се десио у ноћи између 13. и 14. марта. Убрзо су на лице места дошли припадници интервентне јединице британске полиције. Са детаљима су упознате надлежне службе, а Кнежевић је пребачен на нову локацију.

Припадници Кнежевићевог обезбеђења снимили су особе које су у протеклих неколико дана пратиле његово кретање у Лондону, додаје се у саопштењу.

ИЗНЕНАЂУЈУЋА ОДЛУКА У НИШУ! Возач аутобуса смрти ПУШТЕН НА СЛОБОДУ!

КФОР ПОДИГАО БОРБЕНУ ГОТОВОСТ НА КОСМЕТУ! После масакра на Новом Зеланду повећан и број полицајаца на улицама!

Наводно постоје и снимци особа које су пратиле Душка Кнежевића током фебруара. Он је упознао надлежне у Великој Британији са својим сумњама и сазнањима о начину функционисања система чијим се разоткривањем бави.

ЕКСКЛУЗИВНО! ПРОЦУРИЛО СРАМНО ,,РЕШЕЊЕ“ ДВЕРИ ЗА КОСМЕТ: ПОГЛЕДАЈТЕ ЧЕГА СУ СЕ ДОСЕТИЛИ!

Душко Кнежевић је тим поводом објавио снимак на Инстаграму на којем се виде особе које наводно наџиру његово кретање, уз наслов: „Ко поново прати ДК по Лондону“.

ДАЧИЋ ИСТАКАО: Србија ће бранити Србе на КиМ у случају напада!

КАД ЈЕ ПРОГЛАШЕН МРТВИМ, КРЕНУО ЈЕ ЊЕГОВ ПАКАО! Ђорђа сазнање да је покојник коштало здравља!

СТРАШНЕ ВЕСТИ ИЗ НОВОГ САДА! Ивана (22) коју је унаказио њен дечко Ђорђе (24) у лошем стању! Откривен проблем у плућима!

УДАРАО ЈУ ЈЕ О РАДИЈАТОР, СВЕ ДОК ГА НИЈЕ ИШЧУПАО ИЗ ЗИДА: Стравична исповест Иванине мајке, после зверског пребијања које је њена ћерка преживела у стану у Новом Саду

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЂОРЂЕ (24) ЈЕ ЗВЕРСКИ ПРЕТУКАО ИВАНУ (22), А ОНДА ЈЕ ПРЕД ТУЖИОЦЕМ ИЗНЕО СРАМНУ ОДБРАНУ: Полудео сам од љубоморе, пао ми је мрак на очи! На крају је изговорио ЈЕЗИВУ реченицу

ЗБОГ ЊЕГА ЈЕ СПРЕЧЕНО ЈОШ ВЕЋЕ КРВОПРОЛИЋЕ НА НОВОМ ЗЕЛАНДУ! Ово је херој који је ОТЕО ПУШКУ ТЕРОРИСТИ!

ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ ГРОЦКА ПОДНЕО ОСТАВКУ! Симоновић: Напуштам све функције, како у странци, тако и у општини

(ВИДЕО) КО КАЖЕ ДА ЖЕНЕ НЕ ПОСТИЖУ ГОЛЧИНЕ! Наша репрезентативка погодила са 40 метара!

УШЛА САМ У СТАН, СВУДА ЈЕ БИЛА КРВ! ИВАНА НИЈЕ МОГЛА ДА СЕ ПОМЕРИ! Најбоља другарица претучене Новосађанке открила: Ђорђе је претио да ће је убити ако раскине!

Јака сарадња Србије и Русије на спровођењу споразума

ДАЧИЋ О ДИЈАЛОГУ БЕОГРАДА И ПРИШТИНЕ: Ове земље играју двоструку улогу по питању такси!

извор: Kurir/Sputnik

Оставите коментар