Србија Хроника

(ВИДЕО) ВЕЛИКА АКЦИЈА МУП: Ухапшено 15 особа – ОШТЕТИЛИ ДРЖАВУ ЗА 30 МИЛИОНА!

Петнаесточлана група ухапшена је због постојања сумње да су извршили више кривичних дела - удруживање ради вршења кривичних дела, злоупотреба положаја одговорног лица, пореска утаја и прање новца, чиме су оштетили државу за око 30.530.538 динара.

УХАПШЕН ДАРКО КОСТИЋ! ПОЛИЦИЈА УПАЛА У ЊЕГОВ СТАН: ПРОНАЂЕНЕ И ШОКАНТНЕ ПОРУКЕ У ТЕЛЕФОНУ

Ухапшени су Н.Ц. (36), М.Л. (38), Г.В. (49), В.Б. (47), Б.Р. (48) и А.Ј. (42), сви из Београда, М.Ц. (43) и Д.Б. (59) из Ариља, З.М. (51) и Б.З. (49) из Крушевца, Д.П. (65) из Варварина, М.Ð. (60) из Смедеревске Паланке, С.Е. (60) из Рељана, З.Р. (59) из Новог Пазара и Д.П. (38) из Мостара.

ШАЋИРИЈУ И БЕХРАМИЈУ ПРЕСЕШЋЕ МУНДИЈАЛ! Паклени план српских навијача за Албанце у швајцарском тиму! НЕ ЗНАЈУ ШТА ИХ ЧЕКА!

Акцију хапшења извели су припадници МУП, УКП, Службе за борбу против организованог криминала (СПБОК) по налогу Тужилаштва за организовани криминал и у сарадњи са службеницима Пореске полиције.

(ВИДЕО) УЗ КОСОВО ЈЕ СРБИЈА, ХАРМОНИКУ И „ПУКНИ ЗОРО“ НА УТАКМИЦУ! Српски навијачи доминирају Калињинградом!

Сумња се да је ова организована криминална група у периоду од 2016. године до данас оснивала већи број привредних друштава, на чије рачуне су вршене уплате по основу симулованих пословних односа са уплатиоцима, а све са основном намером да им се врати готов новац и избегне плаћање законом утврђених пореских обавеза.

ЗАУСТАВИО ЈЕ ЦРНИ МЕРЦЕДЕС, ПА ПРИШАО ДРУГОМ АУТУ: Почела је препирка, а онда УДАРЦИ! Узнемирујућа сцена из НОВОГ САДА!

Осумњичени се терете да су сачињавали и оверавали пословну документацију са неистинитим садржајем у којој су неистинито приказивали промет добара и услуга између привредних друштава под контролом криминалне групе и других привредних друштава са територије Србије.

(ВИДЕО) ГАЗИЛИ И БРУТАЛНО ШУТИРАЛИ ХРВАТЕ! Сурова туча бесних Аргентинаца и навијача Ватрених након меча у Русији!

Затим су, како се сумња, вршили пренос новца и подизање готовине са рачуна физичких лица, који је након тога предаван организатору групе и потом враћан одговорним лицима привредних друштава, која су без стварног правног основа новац и уплатила, уз задржавање провизије за себе и за припаднике криминалне групе у износу од три до осам одсто од уплаћеног новца.

(ФОТО) ВИДОВИТИ РУС ПОГОДИО ТАЧНЕ РЕЗУЛТАТЕ СВИХ ДО САД ОДИГРАНИХ МЕЧЕВА: А сада је открио и ко ће освојити Мундијал, занемећете од ове слике!

На овај начин привредна друштва, која су била под контролом ове криминалне групе, примила су уплате у износу од 1.017.684.628 динара и за себе прибавила противправну имовинску корист у износу од 30.530.538 динара.

(ВИДЕО) УСТАЛИ СУ СВИ У СТУДИЈУ И ШОКИРАЛИ СВЕТ! Да ли је ово највеће понижење за један фудбалски тим на Мундијалу? Меси ово неће преживети!

Такође, за новац у износу од најмање 936.269.857 динара, који је враћен одговорним лицима или власницима привредних друштава која су вршила уплате, основано се сумња да је задржан и уложен у покретну и непокретну имовину, знајући да потиче из кривичног дела пореске утаје и злоупотребе положаја одговорног лица.

(ВИДЕО) УСТАЛИ СУ СВИ У СТУДИЈУ И ШОКИРАЛИ СВЕТ! Да ли је ово највеће понижење за један фудбалски тим на Мундијалу? Меси ово неће преживети!

Осумњиченима је одређено задржавање до 48 сати, након чега ће бити приведени Тужилаштву за организовани криминал, саопштено је из МУП.

(ФОТО) ШОКАНТАН ПРИЗОР У ШАЋИРИЈЕВОМ СЕЛУ НА КИМ! Албанци жестоко провоцирају Србе уочи меча са Швајцарском!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

СПОНЗОРИ ТАДИЋЕВИХ ЖУТАЋА ИЗ СВИЛАЈНЦА ЗАЗИДАВАЈУ ЛОКАЛЕ НЕИСТОМИШЉЕНИКА

ИГРАЈТЕ ТАЈ ФУДБАЛ, СРБИ!

(ВИДЕО) КИША НАПРАВИЛА ЈЕЗЕРА ПО УЛИЦАМА У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА: Кола се једва пробијала, вода до пола врата!

ЗА ВИКЕНД НАЈАВЉУЈУ НЕВИЂЕНО НЕВРЕМЕ: Киша ће лити у целој Србији, ево када стиже разведравање

Последње поруке „орлова“ пред велику битку

Tanjug/Informer.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
22°
20°
Thu
20°
Fri
22°
Sat
25°
Sun