Printscreen
Друштво Србија

(ВИДЕО) УЖАСАВАЈУЋЕ ЗЛОСТАВЉАЊЕ НЕДУЖНЕ ЖИВОТИЊЕ: Војник узима куче у руке, а затим му страховитим ударцем ломи врат!

(ВИДЕО) БИБЛИЈСКО ПРОРОЧАНСТВО СЕ ОСТВАРУЈЕ, СТИЖЕ СУДЊИ ДАН?! Родило се црвено теле у Израелу! Следећих 7 година кобне за човечанство!

На фејсбук страници „Фондација Покрет Левијатан“ појавио се још један узнемирујући снимак зверског малтретирања паса.

(ВИДЕО) НАТЕРАЛИ СУ СИНА НАШЕГ ПЕВАЧА ДА КЛЕКНЕ И МОЛИ ЗА МИЛОСТ: Када је криминалац из Железника чуо Арканов глас, буквално је ПРЕБЛЕДЕО и ЗАНЕМЕО, а онда је…

На снимку се јасно види и чује, како младић у војној униформи прилази псу, мази га, а затим га подиже и набруталније удара ногом у главу.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) Паметна ракета „скида“ терористу у Сирији

Како наводе из покрета Левијатан, пас је задобио тешке повреде и поломљен му је врат.

(ВИДЕО) ЦЕО ЛЕСКОВАЦ БРУЈИ О ОВОМЕ: Директор школе на Роштиљијади лумповао с трбушним плесачицама пред ђацима! А онда се огласио: Све што се види на снимку није тачно!

Molimo vas da pažljivo pogledate ovaj uznemirujući snimak zverskog nasilja sa potencijalno smrtnih ishodom. Po našim informacijama radi se o pripadnicima Vojske Srbije, na drugom delu snimka je,kako nam kažu, P.I. (25 god) iz sela Zlakusa pored Užica. Na snimku se jasno vidi da je u pitanju vojni objekat. Mi smo uvereni da će Vojska Srbije ispitati sve okolnosti slučaja i utvrditi da li se radi o njenom pripadniku i shodno tome preduzeti sve mere predvidjene zakonom i pravilima službe. Vojska svake države je jedan od stubova stabilnosti iste. “Vojnici” sa ovih snimaka su sve sem stabilni, psu sa drugog dela snimka je pukao vrat iz udarca. Tražimo pravdu! CEO SNIMAK NA IGTV-u. Pokret Levijatan.

Posted by Milos Raznatovic on Wednesday, 12 September 2018

МИЛОРАД ДОДИК: Током посете Срегеја Лаврова у Бањалуци НА СНАЗИ ПРВИ СТЕПЕН ОБЕЗБЕЂЕЊА

Према њиховим наводима, ради се о припадницима Војске Србије, а на другом делу снимка је, како су навели, 25-годишњак из села Злакуса поред Ужица.

(ВИДЕО) СТРАШНА ИСПОВЕСТ ЧУВЕНОГ ФУДБАЛЕРА: Потписао сам за Манчестер јунајтед, а онда сам упуцан у главу! Сада продајем хлеб

Порет Левијатан наводи да су уверени да ће Војска Србије испитати све околности случаја, утврдити да ли се ради о њеном припаднику и сходно томе предузети све мере предвиђене законом и правилима службе.

(ВИДЕО) УЗБУНА! Американци хитно ЕВАКУИШУ ВОЈНЕ БАЗЕ на својој територији, спрема им се ВЕЛИКО ЗЛО!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(УЗНЕМИРУЈУЋ ФОТО/ВИДЕО) МИРНО СЕ ВОЗИЛА ГРАДСКИМ ПРЕВОЗОМ, А ОНДА ЈЕ ПОЧЕО ХОРОР… „Када сам видела седиште – скаменила сам се!“

Албанија пажљиво прати све

(ВИДЕО) БЕЗУМНО ЗАТИРАЊЕ НАЦИОНАЛНОГ БЛАГА: Непознати вандали уништили једини пећински цртеж у Србији стар 4.000 година

Помесне цркве уз Русију против васељенског патријарха

СКАНДАЛ! Фудбалер са пријатељем силовао малолетну Францускињу!

Ствара се „суперконтинент“: Русија спаја азијске џинове са Европом

Извор: Kurir

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
27°
Wed
29°
Thu
30°
Fri
23°
Sat