printscreen
Регион

(ВИДЕО) УСТАШКИ ПИР У СЛУЊУ! На Томпсоновом концерту публика урликала „за дом спремни“ и клицала кољачима Срба!

Усташки певач Марко Перковић Томпсон одржао је синоћ у Слуњу концерт поводом хрватског "дана победе" пред 10.000 распомамљених поштовалаца Анте Павелића који су урлали "за дом спремни" и клицали кољачима Срба!
youtube.com

У Слуњу се уочи концерта Марка Перковића Томпсона окупило око 10 хиљада људи, како примецћују хрватски медији далеко више него на званичној прослави Дана победе у Книну, а ни овога пута није могло да прође без усташких парола и позрава, преноси хрватски портал Индеџ.хр.
Пре концерта говоре су одржали министар бранитеља Томо Медвед и градоначелник Слуња Јуре Катицћ.

M.P. Thompson u Slunju

Posted by Index.hr on Saturday, 5 August 2017

Како наводи портал Индекс Медвед је окупљене позвао на достојанствено славље, а први га је озбиљно нарушио градоначелник Катић, који је у свом говору тврдио да „Самостална Република Хрватска није створена на неком антифашизму“.
Док су Медвед и Катић држали своје говоре из публике се чуло гласно скандирање усташког поздрава „За дом спремни“ и певање Јури и Бобану (командантрима злогласне усташке црне легије).

Zabava u Slunju

Posted by Index Vijesti on Saturday, 5 August 2017

У град су већ у поподневним сатима дошле на хиљаде Томпсонових обожавалаца, од којих су неки у војним униформама, неки огрнути хрватским заставама, а неки нису могли да се уздрже од ношења мајица и застава с усташким поздравом „За дом спремни“.
За разлику од Книна, где је полиција приводила особе које су скандирале усташки поздрав, у Слуњу полиција није никог привела, наводи портал.

Извор: Информер

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Вучић честитао рударима: За већу сигурност и награде

Лукашенко уводи „порез на беспосличарење“

Додик: Пројекат српског националног уједињења је оправдан, логичан и политички фер

Нове санкције Северној Кореји, блокада извоза вредног више од милијарду долара

Оставите коментар