Занимљивости

(ВИДЕО) Руски монах открио научнику природни лек за све болести: Медицина проверила, и остала у чуду

21. је век, технологија напредује, олакшали смо себи живот максимално, измислили смо вештачку интелигенцију, путовали на Месец… Међутим, живимо у времену кад је све више болести, када рак хара, а деца умиру од тешких обољења. Како је то могуће? Постоји толико лекова, а ми суштински себи нисмо успели да помогнемо.

ТАЈНЕ ЧУВАНЕ ВЕКОВИМА: 3 открића која би могла да промене свет! Једно од њих је у ВАТИКАНУ!

Сведоци смо и све већег броја надри лекара, који ће нам понудити алтернативни начин лечења.

Чини се да се и свет продуховнио, па све чешће наилазимо на идеје да правилним применама разних техника и позитивним размишљањем можемо спречити проблеме и болести да продру у наш живот. Међутим, и даље болести харају светом и наносе нам толико мука.

Дошли смо до рецепта за који тврде да може да спречити узроке свих болести. Да, баш свих, и оних најтежих. Оно што у овој причи запањује, јесте његова једноставност.

(ВИДЕО) ПЕСМА НА УСКРС САМ СЕ РОДИЛА БИЛА ЈЕ СУДБИНСКА: Али дуго је патила и плакала у животу, а мало ко зна шта се догодило са њеним ТЕЛОМ после смрти

Неће вам требати хиљаде евра, егзотична путовања и посете различитих гуруима, као ни рецензије у модерно опремљеним болницама.

Наиме, извор који је желео да остане анониман, поделио је своје искуство, до којег је дошао на другом крају планете.

Реч је о човеку који је инжењер, а живи и ради у Москви већ десет година. Како су Руси познати као изузетно религиозан, православан народ, тако у Русији постоји велики број цркава и манастира који одишу снажном духовношћу.

И извор је одвојио време да посети познати руски, Боровски манастир, и поразговара са свештеником који је многима помогао својиим саветима и рецептима за здрав живот.

Немојте пребрзо да судите -ово није прича о духовном просветљењу, већ има научну основу. Тако, извор је разговарао са свештеником, који му је дао практичне савете како да одржи савршено здравље, и потом све то научно проверио.

Реч је о неколико намирница које свако има у кући, а за које нисмо ни свесни колико су заправо лековите.

(ВИДЕО) ПОРОДИЦА У КОЈОЈ ЈЕ 38 ЧЛАНОВА ЖИВЕЛО У БЛУДУ ГЕНЕРАЦИЈАМА: Никад нећу превазићи оно што сам видела! Случај који је ЗГРОЗИО свет!

Листа и рецепти изгледају овако:

1) Сода бикарбона

Једном дневно треба размутити једну равну кашичицу соде бикарбоне у чашу воде и попити. За почетак није лоше кренути с мањом дозом, с пола кашичице. Ово би најбоље било радити увече.

2) Хидроген пероксид 3%

Три до пет капи ове материје треба размутити у једну чашу воде и попити. То је најбоље радити ујутро.

3) Зелени чај

Једну шољицу овог чаја, који је проглашен за најздравији напитак на свету, треба попити сваког дана.

4) Бели лук

Иако га многи не воле и избегавају због јаког мириса, добро је познато да је он природни пеницилин. Довољан је један чен, који треба исецкати на ситне коцкице и оставити пар минута да се просуши.

Како би се избегао непријатан мирис, овако припремљен лук се може умешати у чашу јогурта или киселог млека. Руси га пију са водом.

5) Вода

О води не мора много да се прича, јасно је свима колико је здрава. Међутим, нагласак се овде ставља на следећи параметар – пХ вредност.

Идеална пХ вредност воде коју конзумирате треба да буде 7,42, али мозе да ићи до 8. Наиме, баш таква пХ вредност је базна, што је важно, како се у организму не би стварала кисела средина, која погодује развоју рака.

Чуда на гробу патријарха Павла: Дечак се молитвама излечио од најтеже болести

Будући да је човек од науке,  извор је све ово прихватио с одређеном дозом скепсе, и одлучио је мало да се позабави научним гледиштима.

Истражујући, дошао је до чувеног доктора Ивана Павловича Неумивакина, доктора медицинских наука, професора, првака руске медицине у космонаутици, који је основао прву болницу на руском космичком броду.

И, што је најважније овде, који је развио свој систем лечења водом и содом. Будући да је био задужен за здравље астронаута приликом њиховог одласка у Свемир, морао је да се побрине за то да њихово здравље буде у савршеном реду.

Истражујући рад доктора Неумивакина, извор је остао запањен када је дошао до сазнања да прослављени руски лекар говори о истим оним рецептима до којих је дошао у разговору са духовником. И не само да говори о њима, него је научно доказао да су делотворни.

На Јутјубу се може наћи доста документарних филмова доктора Неумивакина, у којима он детаљно анализира благодети хидрогена и соде бикарбоне.

ОВО ЈЕ МИЛОВА НАЈВЕЋА НОЋНА МОРА: Ако до овога дође, следи крај његове каријере

Он наводи многе примере и научне студије којима показује колико су ове супстанце заиста чудотворне. Доктор детаљно објашњава хемијске карактеристике ових материја, како оне делују на организам и како га лече.

Извор и његова породица користе ове рецепте свакодневно већ годину дана. Његова ћерка каже да им је имунитет свима драстично ојачао.

“Ми смо сви здрави, имунитет нам је сјајан. Рецимо, зимус, кад је био највећи проблем око вируса, децембар, јануар… Недељу дана сам била у окружењу људи који који су били јако болесни и мислила сам да сам готова! Да шансе нема да ме не закачи… Међутим, ништа! Апсолутно ништа”, наводи она.

МИ6 И ЦИА ИМАЈУ ПЛАНОВЕ ЗА СКРИПАЉА И ЋЕРКУ: Ево шта ће даље бити са њима

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Русија упозорава Запад: Не користите лажи о хемијском нападу за војну интервенцију

ОБИЧАЈ КОЈИ СРБИ ИМАЈУ ОД 16. ВЕКА: Постоји неколико разлога ЗАШТО се за Ускрс…

ПАЦОЛИ ПОРУЧУЈЕ БЕОГРАДУ: Никада нећемо разговарати о размени територија

РУСИЈА: Сиријска војска није употребила хемијско оружје у Думи

АСТРОНОМИ У ЧУДУ: Пронађена галаксија без тамне материје

Извор: putdozdravlja.net

Оставите коментар