Пинк.рс
ВИДЕО Политика Србија

(ВИДЕО) УРЕДНИК АНТИДОТ: Саша Јанковић је ОПСЕДНУТ ТАЈНИМ СЛУЖБАМА!

Главни и одговорни уредник Антидота Марко Матићгостујући у Јутарњем програму ТВ Пинк каже да је у вези са Сашом Јанковићем све више контраверзи, све више сумњивих информација, које како можемо да видимо више неће моћи да крије.

Јанковић је имао неколико покушаја да се одбрани на Твитеру. Међутим са својим “одбранама” још више се запетљава у лажи.

СРБИН КРВНИЧКИ МУЧЕН И ОПЉАЧКАН! Невиђен терор у околини Косова Поља!

– Он се брани да је помешао године. Да је то било ‘92 на протестима, али знамо да тада није било протеста – рекао је Марко Матић.

Више је него евидентно да је Јанковић дошао у раскорак са својом личношћу, биографијом, и са реалношћу.

– Ја се сећам тог времена као да је јуче било, иако сам имао 11 година. То је део из наше прошлости који остаје урезан у мозгу, то тешко ко може да заборави – наглашава Матић.

Он је додао да су податке о његовој сарадњи са БИА имали још у марту ове године током председничке кампање, али да када добијете такве податке прво посумњате да ли је то тачно, да није нека намештаљка у питању. И да је Јанковићева биографија једна од најконтравезнијих биографија.

НИКО НЕ МОЖЕ ДА МУ СТАНЕ НА ПУТ Малолетни пироман из Новог Сада спалио бескућника, рушио гробља, а сада је поново побегао из дома И НАПРАВИО ХАОС

Истраживање Антидота трајало је десет месеци. Све чињенице проверене су са пет различитих страна. И како тврде дошли су до конкретне документације.

– Видели смо те папире, ту се помиње све јасно, чак и то ко му је веза. То је заправо био Божидар Делић, дугогодишњи оперативац који је пензионисан 2006. године и интересантно је да се Саша до 2006. водио под именом СТЕП, а тада га преузима оперативац и добија име ЛАНТИС. Међутим, касније Делић постаје радник у канцеларији заштитника грађана – рекао је Матић.

МАЈКА ОТКРИВА ЗАШТО ЈЕ ЦАРЕВИЋУ ПАО МРАК НА ОЧИ: Да му није го отворио врата и даље би био жив!

У вези са Сашом Јанковићем све је више контраверзи, све више сумњивих информација, које како можемо да видимо више неће моћи да крије.

– У време када је он био сарадник БИА, имали смо демократску власт. Долазимо до информација да је Јанковић почетком 2000. покушавао да се докопа такве једне службе којом руководе Легија и Раде Марковић. Међутим, ни они га нису хтели – каже Матић.

ПОТРЕСНО СВЕДОЧЕЊЕ ЂИЛАСОВЕ БИВШЕ ЖЕНЕ: Тукао ми оца, а мене трудну мучио!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Сутра славимо празник свих очева: Тате, спремите поклоне за малу и велику децу!

Шта је Путин поручио Трампу, а шта Меркеловој и Ердогану

Извор: Пинк.рс

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
27°
31°
Sun
29°
Mon
27°
Tue
27°
Wed