ВИДЕО Политика Србија

(ВИДЕО) УПАЛИ СУ У КАФИЋ И УБИЛИ ШЕСТ СРПСКИХ ДЕЧАКА: 19 година од масакра у Пећи

У Пећи на Косову и Метохији на данашњи дан пре 19 година, 14. децембра 1998, у кафићу "Панда" убијена су шесторица младића српске националности, а за тај злочин још нико није одговарао.

Двојица маскираних убица су 14. децембра 1998. упали у кафић „Панда“ и убили средњошколце Ивана Обрадовића, Зорана Станојевића, Светислава Ристића, Драгана Трифовића и Вукосава Гвозденовића и студента Ивана Радовића. За тај злочин нико није одговарао.

С РАДНОГ МЕСТА ПРАВО НА ГРОБЉЕ: До пензије пет година дуже?!

Удружење породица киднапованих и убијених на Косову и Метохији затражило је данас од Тужилаштва за организовани криминал које води истрагу, да коначно објави ко је и зашто убио шесторицу српских младића.

Председник Србије Александар Вучић је од 2013. године у више наврата говорио да има „одређене информације“ о томе шта се десило у кафићу „Панда“.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ОТАЦ ИЗ ПАКЛА! Дете се оклизнуло на леду, А МОНСТРУМ ЈЕ ПОДИВЉАО!

Вучић је у септембру ове године рекао да зна „шта је могуће да се догодило“ и да надлежни органи располажу „одредјеним информацијама“ о том злочину, а у децембру прошле године, када је обављао функцију премијера Србија, да зна шта се тада догодило, али да се траже детаљи који би то поткрепили.

„Мислим да сада имамо имена, али потребне су додатне провере“, рекао је Вучић 29. децембра 2016. године.

Александар Вучић 2015. изјавио да је „готово сигуран“ шта се десило у Панди, али да нема доказа да било кога оптужи за тај злочин, а 2013. да постоје информације које наводе на закључак да истрага убиства српских младића у Пећи 1998. године није била професионална и да нема доказа да су убиство извршили Албанци, како се то веровало.

НЕМОРАЛНА ОПАТИЦА: Рађала је децу, помагала љубавнику у убиствима и водила БЛУДНИ ЖИВОТ који је згрозио и невернике

Поједини београдски медији писали су у време убиства да је Државна безбедност Србије одговорна за злочин у Пећи након којег је почело исељавање Срба из тог дела Метохије.

Украјинка Диана Ланкина задивила целу Мачву: Има само 20 година и у Богатићу ради посао због ког јој се сви клањају, а ево шта каже о омладини у Србији

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

СРБИЈА ПОВЛАЧИ ПРИЗНАЊЕ МАКЕДОНИЈЕ, ако Скопље подржи чланство тзв. Косова у УНЕСЦО И ИНТЕРПОЛУ!

(ВИДЕО) БАЦИЛА СЕ У ЛЕДЕНУ ВОДУ, БОРИЛА СА ТАЛАСИМА И РИЗИКОВАЛА ЖИВОТ: Разлог је невероватан, сигурно ћете плакати када одгледате снимак до краја!

Путин одговара на питања, акредитовано рекордних 1.640 новинара

МАСАКРИРАЛИ 800.000 ЉУДИ, Француска одговорна за геноцид у Руанди, а СРБИЈИ ДРЖЕ ЛЕКЦИЈЕ О РАТНИМ ЗЛОЧИНИМА!

Извор: Бета/Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
30°
27°
Wed
30°
Thu
31°
Fri
26°
Sat