ВИДЕО Политика Србија

(ВИДЕО) УМАЛО ТУЧА У ЕМИСИЈИ: Жесток сукоб нервозног Чеде с историчарем

Лидер ЛДП Чедомир Јовановић и историчар Саша Адамовић дошли су јуче у жесток сукоб у телевизијском емисији "Правац", коју на телевизији Пинк води Ксенија Вучић. Због неслагања по питању Косова, али и политике деведесетих година, чини се, мало је фалило да дође и до физичког обрачуна.

Њих двојица су имали потпуно супротне ставове када је реч о статусу Косову, а Јовабовић је констатовао да је управо политика вођена деведесетих година у Србији довела до „губитка јужне српске покрајине“. Управо то била је иницијална каписла сукоба.

ЧЕДА ПОЗВАО НА ИЗДАЈУ КОСОВА – МИЛИЦА МУ ЖЕСТОКО ОДГОВОРИЛА

Међутим, оно што је Јовановића, „избацило“ из такта, било је Адамовићево виђење ситуације око Косова и улоге бившег председника СРЈ Слободана Милошевиће у томе. Наиме, Адамовић је рекао да је за све то „неко одговоран“, не желећи да именује Милошевића.

– Ко је рекао „мало морген“, ко је рекао ако не знамо да радимо, знамо да се бијемо? Ко је убијао по Србији, ко је председника бацио у јаму са кречом? – упитао је видно изнервиран лидер ЛДП-а.

(ВИДЕО) САСТАВИО ГА СА ЗЕМЉОМ! Полуголи хулиган малтретирао навијача Ливерпула, а онда је момак који продаје шалове узео ствар у своје руке!

На то му је Адамовић одговорио да се не користи петооктобарским „форама и фазонима“.

– Немојте молим вас, то са вашим петооктобарским форама и фазонима. Ко још верује да Слободан Милошевић стоји иза убиства Ивана Стамболића – упитао је Адамовић.

РАЗОТКРИВАМО: ЕНГЛЕЗИ СКЛАЊАЈУ ГЕНЕРАЛА ДИКОВИЋА?!

Скоро кроз вику Јовановић је, подсећајући на бројна политичка убиства и злодела која су доказана да су вршена од стране режима деведестих година, одбрусио:

– Срам вас било то да причате бре! Судска пресуда је донета, судови ове земље су је донели – рекао је он и наставио:

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО 18+) СТРАВИЧАН ПРИЗОР У НОВОМ САДУ: Погледајте тренутак када возач аутомобилом улеће међу људе!

– Не, него се Ћурувија сам убио, Стамболић се сам убио… Шаке су му одсекли и бацили свињама. Срам вас било, срам вас било… Ајде реците и да је Легија херој – викао је лидер ЛДП, која је Адамовић онда „замолио“ да се не нервира.

– Шта да се не нервирам? Јел се и Зоран убио сам? Ајде доста, срам те било – рекао је Јовановић.

ЗАШТО НИСТЕ ЧУЛИ ЗА ЊЕГА: Чех због Космета вратио орден НАТО-у и назвао их зликовцима!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ИЗ ПРВЕ ДО ТРИЈУМФА! Шпановићева до победе само што је почела сезону!

(ФОТО/ВИДЕО) ПОСЛЕ 24 ГОДИНЕ ПАКЛЕНЕ ПОТРАГЕ: Родитељи коначно пронашли несталог сина! Шта је све овај отац радио да га пронађе је невероватно

ПРОГЛАШЕНА ЕПИДЕМИЈА У понедељак почиње вакцинисање против еболе

СВАЂА, ПА ТРАГЕДИЈА! Италијански фудбалер убио девојку, па себе!

Извор: Блиц

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
21°
25°
Thu
28°
Fri
16°
Sat
20°
Sun