Фото: Pixabay
ВИДЕО Европа Свет

(ВИДЕО) У УКРАЈИНИ НИЧУ КОНЦЕНТРАЦИОНИ ЛОГОРИ: Овде желе да “филтрирају“ непослушне становнике Донбаса

Украјински националиста Дмитриј Корчински је на ТВ каналу 112 Украјина позвао власт да направи ''филтрационе'' логоре за ''непослушне'' становнике Донбаса.

(ВИДЕО/ФОТО) ОН ЈЕ НАЈГОРИ СЕРИЈСКИ УБИЦА ДЕЦЕ ИКАД: 147 дечака тако брутално силовао и убио да су га прозвали ЗВЕР

Корчински је прво изјавио како украјинска држава треба да престане са давањем новца оним становницима Донбаса, који су на страни ДНР и ЛНР устали против Украјине.

“Ти људи, који су се дигли на устанак на окупираним територијама нису више грађани Украјине. Ако узмемо прво значење речи грађанин, онда нисмо дужни ни цента да дамо тим људима“, казао је Корчински, лидер националистичке организације “Братство“, која ужива велику популарност у Украјини.

ОЛИВЕРА КОВАЧЕВИЋ ИЗАЗВАЛА ХАОС НА РТС: Своју емисију претворила у суђење Србији за агресију на Хрватску и БиХ!

Према његовим речима, такви људи треба да буду кажњени за свој боравак у Донбасу. По његовом мишљењу, они немају права да учествују на изборима и држава не може да им исплаћује новац.

“Сви ти људи после ослобођења треба да прођу кроз “филтрационе“ логоре, и тамо треба видети ко је и како учествовао у ратним дејствима. Сви ти људи су непоуздани и немају право да учествују на изборима, нити да добијају било шта од државе“, рекао је он пре две године.

(ВИДЕО) КАКВО ЧУДОВИШТЕ СУ УХВАТИЛИ: Мислили су да им је џиновска змија прогутала теле, а у утроби су пронашли нешто много горе!

ОСВЕТА ГЕНЕРАЛА МЛАДИЋА ЗА УБИСТВО ЋЕРКЕ: Молио је пријатеља да сачува Ану у Москви, оно што се убици потом десило ПРЕВАЗИЛАЗИ И ХОРОР ФИЛМОВЕ!

Многи би помислили да су ово празне речи једног украјинског националисте, али реалност је другачија. У Украјини стварно постоје “филтрациони“ логори за становнике Донбаса, где се ратни заробљеници “филтрирају“, односно испитују о томе како и где су учествовали у војним операцијама.

Такозвани филтрациони логори се нимало не разликују од некадашњих концентрационих логора на територији Украјине, који су били под немачком управом. Створени су са једним циљем – да деле људе на добре и лоше припаднике једног народа или другог друштвеног слоја.

Један од таквих логора је познат под називом VIP Хотел и налази се у околини места Вознесенскоје код града Николајева. Интересантно је да је овај објекат изграђен од средстава из донација Европске Уније. За сада је непознато да ли челници ЕУ знају да је европски новац потрошен на изградњу савременог концентрационог логора.

Велика исповест Дарка Миличића о Марку Маркушу: Близу сам одлуке да напустим Србију, зашто се моје презиме провлачи по блату?

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ФОТО/ВИДЕО) ВЕЛИКА АКЦИЈА ПОЛИЦИЈЕ: Ухапшено 139 особа због продаје наркотика, држања и промета оружја и експлозивних материја, заплењено 129 КИЛОГРАМА КОКАИНА

ИНТЕРВЈУ СРЂАН ШКОРО: Јанковић мисли да је 600.000 гласова освојио сам! А кад год је покушао да БУДЕ ДУХОВИТ, испао је ГЛУП У ДРУШТВУ!

ХОРОР У ЗЕМУН ПОЉУ: Убио жену, па пресудио и себи!

Хапшење у Грчкој: „Пао“ Србин са 135 килограма кокаина!

Извор: Правда

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
28°
Tue
27°
Wed
29°
Thu
30°
Fri