Занимљивости

(ВИДЕО) У ОВОЈ ВИЛИ НА ДЕДИЊУ СНИМАНИ СУ НАЈПОЗНАТИЈИ СРПСКИ ФИЛМОВИ: Има 40 соба, 4 купатила, клавир стар 120 година, али све крије ЈЕДНУ ТАЈНУ

У београдском насељу Дедиње налази се кућа у којој је снимљено више од 40 домаћих филмова, серија, реклама и спотова, међутим мало ко зна коме она заправо припада и шта се у њој налази.

УЗБУНА У МОСКВИ! СПРЕЧЕН НАПАД НА БЕСМРТНИ ПУК СА ВУЧИЋЕМ И ПУТИНОМ НА ЧЕЛУ: У великој акцији ухапшено 26 терориста!

Вила се налази на Дедињу и окружена је шумом, а сазидао је 1939. инжењер Јован Краљевић. На фасади постоји монограм ОЈК, који представљају Оливеру, Јованову супругу, а слово К означава презиме Краљевић.

У вили се налази више од 20 соба, велики салон за госте, трпезарија, пет купатила. Зидови су украшени резбареним дрветом, клавир је стар више од 120 година. Већи део дома украшен је старинским намештајем.

СВЕДОЧЕЊЕ СИЛОВАНЕ ДЕВОЈЧИЦЕ ИЗ ЛЕПОСАВИЋА ЛЕДИ КРВ У ЖИЛАМА: Отац је тврдио да има право да ми ради све што пожели!

(ВИДЕО) ОНИ СУ ЛИКВИДИРАЛИ ТЕОРИСТЕ КОЈИ СУ ПЛАНИРАЛИ НАПАД НА ПУТИНА И ВУЧИЋА: Годинама су међу најбољим војницима на свету, а своје животе дају за одбрану Русије!

У једном делу виле налази се босанска соба која је до детаља урађена и одише рахатлуком и ширином простора.

ОПЕТ ИЗАЗВАО ГНЕВ Црногорац ударио и по женама!

Током рата у њој је живело пет немачких официра. По ослобађању Београда уселила се руск, а након ње и партизанска војска. Ниједног тренутка нису дирали власнике, већ су тражили да живе у мањем делу дома.

Први пут су филмаџије ушле у кући када су снимиле „Посебан третман“, након тога „Бањицу“, „Бал на води“, „Сенке над Балканом“. И Цеца је снимила спот у тој кући за песму Кукавица. Вилу сви памте по филму „Жикина династија“, где су живели Милан и Јелена, а где им је у посету долазио пријатељ Жика.

(ВИДЕО) БОМБАААА, АЛИ У СВОЈ ГОЛ! Овакав аутогол никада нисте видели!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

АЛЕКСАНДАР АНТИЋ О СПРЕЧЕНОМ НАПАДУ НА БЕСМРТНИ ПУК Последице би биле незамисливе! Модерни фашизам побеђен је баш на Дан победе!

ВУЧИЋ: Желимо компромис са Приштином, а не да испуњавамо жеље Албанцима!

(ВИДЕО) СИРОМОЛОТОВ ЗВАНИЧНО ПОТВРДИО: Спречили смо напад на Бесмртни пук, Путина и Вучића!

Извор: Kurir.rs/Blic

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
12°
17°
Sat
16°
Sun
18°
Mon
11°
Tue