ВИДЕО Занимљивости

(ВИДЕО) ТВРДИ ДА ЈЕ УДАТА ЗА ПИРАТА КОЈИ ЈЕ УМРО ПРЕ 300 ГОДИНА: Британка описује како живи са духом због кога је оставила дечка

Везе на даљину су обично тешке, али замислите тек са којим проблемима се суочава једна Британка која тврди да је у браку са пиратом који је умро пре 300 година.

Аманда Тиг наиме, тврди не само да се заљубила и удала за „своју сродну душу – гусара Џека“, већ да са њим има и редован и здрав сексуални живот, те да је једном чак помислила да је у другом стању.

СРБИЈА ДОБИЛА УЛТИМАТУМ И ИЗ САРАЈЕВА: Предајте Дрину, па у ЕУ!

Чак ни ту није крај, већ 45-годишња Аманда из Даблина прича да са духом свог мужа гусара иде понекад и на дупли састанак јер се њена најбоља другарица забавља са Џековим најбољим другом Метјуом.

„Да, изгледа чудно, али кад изађемо оставимо празна места за њих двојицу. И наручимо им пића. Џек воли рум а Метју пиво“ испричала је Аманда.

ПРОФЕСОРКА ТВРДИ ДА НИЈЕ УБИЦА: У моју мајку је ушао ђаво, видела сам је у локви крви

И како каже, као и сваки други пар, када се нађе са својим мужем, понекада се чак и посвађају а некада се заврши сексом.

За свог мужа каже да је дугокоси Хаићанин који је страдао 1700-их година на броду у близини обале Ирске. Због њега је оставила и човека са којим је била у правој вези.

Верује да је до његовог духа дошла радећи као имитаторка капетана Џека Спероуа из Пирата са Кариба. До тада није веровала у спиритуалне везе и истиче да је разведена и да са бившим мужем има 5 деце.

(ВИДЕО) Капитен Реала изазвао ПОМЕТЊУ: На тренинг стигао у ФИЋИ

Све је почело 2015. године када је уморна лежала не кревету и осетила неко чудно присуство. када је схватила, како каже, да може да комуницира са том енергијом, постала је заинтересованија. Веза се продубљивала нарочито у моментима док је „седео поред ње или док је возила кола“.

Пошто, како каже, никада није имала спиритуално дечка, почела је да претражује по интернету о томе. Тада је, каже, схватила да није једина и да таква појава није ретка.

ПРОФЕСОРКА ТВРДИ ДА НИЈЕ УБИЦА: У моју мајку је ушао ђаво, видела сам је у локви крви

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ПЕНТАГОН: Русија ће нас престићи до 2025.

БОМБА У ЕНГЛЕСКОЈ! Славиша Јокановић преузима Челси?!

Арно Гујон наставља да помаже Србима на КиМ

Извор: Курир

Оставите коментар