Илустрација
Занимљивости

(ВИДЕО) Туристкиња снимала природу па случајно камером ухватила застрашујуће човеколико створење у шуми

Познато је да се канадски лосови не обазиру на саобраћај и да их људи врло често могу видети у близини путева који пролазе кроз шуме, али овакво биће не виђа се сваки дан

ОТКРИВЕНА ТИТОВА НАЈВЕЋА ТАЈНА?! Лажног Дражу су водили на суђење, а прави је све време био ОВДЕ! А ево и где је сахрањен четнички вођа!

На друштвеним мрежама недавно се појавио наизглед сасвим обичан видео снимак лоса који ужива у храни покрај пута, на ивици шуме у Квебеку, у Канади, али ако мало боље погледате, приметићете и чудно човеколико бело створење које га вреба из те исте шуме.

ПИСМО ЦРНОГОРСКОМ ОФИЦИРУ ПРИСУТНОМ НА ПРОСЛАВИ ОЛУЈЕ

Снимак је 29. јула забележила Одре Фрешет, која је с пријатељима била на одмору у Канади.

(ФОТО) ЛЕПА БАРБАРА ЈЕ БИЛА ЗАШТИТНО ЛИЦЕ БЕОГРАДА За ћерком голмана Партизана лудели су сви, појављивала се у спотовима, а Лука Бојовић је само због ње…

Како је навела, пролазећи том деоницом, угледали су лоса који пасе покрај шуме, па су застали да га сниме. Тек сутрадан, када је по други пут прегледала снимак, схватила је да је осим лоса забележила и бело човеколико биће које је животињу вребало из шуме.

Ирена погинула са момком у Црној Гори, а онда јој од ТУГЕ УМРО ОТАЦ: Сада је осванула ПОРУКА која КИДА ДУШУ

Створење на снимку личи на Голума, лика из филма „Господар прсенова“

– Не знам о чему се ради, али начин на који се ово биће креће, нарочито у првим секундама, оставило је чудан утисак на мене – рекла је Одре.

ПЛАКАЛА ЈЕ И ВИКАЛА НА САВ ГЛАС: Певачици украдено 2.000 ЕВРА на плажи!

Ова креатура неодољиво подсећа на Голума, лика из „Господара прстенова“ што је изазвало бројне полемике на друштвеним мрежама.

Погледајте видео:

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) ДИРЉИВО: Црногорски кошаркаши славе победу СРПСКИХ ЈУНИОРА, док МИЛОВИ ОФИЦИРИ ВЕЛИЧАЈУ ОЛУЈУ!

(ВИДЕО) ПОСЛЕ КНЕЛЕТОВЕ СМРТИ У БЕОГРАДУ МУК: Али онда је на бину изашао Џеј и посветио му ОВУ ПЕСМУ! Публика на Сајму углас скандирала КНЕЛЕ, КНЕЛЕ!

БОРБА ЗА ЖИВОТ: Снежана се на трен пробудила из коме и ПРВО ПИТАЛА ЗА МИЛОША! Није стигла да чује истину, ПОНОВО ЈЕ ПАЛА У КОМУ!

(ФОТО) ТУГА НА МАРКОВАЧКОМ ЈЕЗЕРУ: Рониоци нашли тело младића који се синоћ преврнуо са кајаком!

Telegraf.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
22°
29°
Thu
29°
Fri
30°
Sat
29°
Sun