Printscreen
ВИДЕО Свет

(ВИДЕО) ТУРИСТА ПОСЕТИО ЗАБРАЊЕНО ОСТРВО: Није се обазирао на упозорења и то је платио главом

Припадници племена на острву северни Сентинел, убили су америчког туристу који је успео да се искрца упркос забрани.

ОТКРИВЕНИ СВИ ДЕТАЉИ ТАЈНОГ ПЛАНА ПРИШТИНЕ! Уложено ВИШЕ МИЛИОНА ЕВРА у лобирање за ИНТЕРПОЛ! Ево на чијем су се рачуну налазиле паре

Џон Чау (27) је платио локалном рибару да га превезе до острва у индијскoм океану које је забрањено јер су припадници локалног племена веома агресивни, а власти покушавају да их заштите.

УМЕСТО СВАДБЕ, СПРЕМАЈУ САХРАНУ Српкиња убијена у Чикагу одбројавала је дане до венчања, наша дијаспора у САД завијена у црно

Како је саопштила полиција чим се искрцао Чауа су окружили становници острва и убили га. Према другом извору њега се чим је изашао на обали се сручила киша стрела, а нешто касније су га окружили домороци и задавили га.

АПОКАЛИПТИЧНЕ ФОТОГРАФИЈЕ Будва и Херцег нестају под водом, бујица носи све пред собом, продире у станове, цепају се делови зграда!

Рибари су дан касније нашли његово тело и пријавили случај. Оствро је под заштитом како би се локална популација домородаца за које се претпоставља да их има око 150 заштитила од модерних болести.

(ФОТО) ДАРКО ЛАЗИЋ СЕ ПРВИ ПУТ ОГЛАСИО ИЗ БОЛНИЦЕ! Ево с ким је направио селфи и шта је поручио!

Ово није прво случаj напада ових домородаца на странце. 2006. године су два рибара усидрила брод у близини острва како би преспавали, али се он ослободио и насукао на обали. Одмах су убијени.

ПРОЧИТАЛА ЈЕ ТРАГИЧНУ ВЕСТ И НАПУСТИЛА СТУДИО: Водитељка Дневника доживела трауматично искуство у програму УЖИВО, а овако то данас коментарише!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ФОТО) ЦЕЛА СРБИЈА ПРИЧА О ИЖИВЉАВАЊУ МИЛЕ ПАВЛОВИЋ НАД СТУДЕНТИМА, А НА СЕДНИЦИ СЕНАТА НИ РЕЧИ! И даље ће их обарати на питању који бенд је свирао на Копаонику 1980. када је био велики земљотрес!

Кремљ: Снажан притисак да руски генерал не буде изабран за шефа Интерпола

„НЕ МОГУ ДА ЗАБОРАВИМ 23 ДАНА ЗАТВОРА“ Исповест Саре Видак два месеца откад се након ПАКЛА У ЦРНОЈ ГОРИ вратила нормалном животу

РАЗВЕЛА СЕ ОД ЈЕДНОГ, А ДРУГИ МУЖ ЈОЈ ЈЕ НАПРАВИО ПАКАО ОД ЖИВОТА: Мина је после свега пронашла ЉУБАВ, а ево ко је он!

ДРАМА НА НОВОМ БЕОГРАДУ! Експлодирао пакет у пошти!

Kurir.rs/Telegrph.co.uk

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
22°
24°
Fri
24°
Sat
26°
Sun
30°
Mon