Shutterstock
Русија Свет

(ВИДЕО) ТРЕЋИ СВЕТСКИ РАТ ЋЕ ПОЧЕТИ ОВДЕ: Руски експерт открио који све сукоби могу да постану глобална катастрофа

Заменик председника Академије ракетних наука и руске артиљерије, пуковник Константин Сивков, издвојио је места где би локални конфликти могли да прерасту у Трећи светски рат.

ХОРОР У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА Војислав се полио бензином у ходнику зграде, умро је у најгорим мукама, а поред угљенисаног тела пронађено је ОПРОШТАЈНО ПИСМО

У свом чланку објављеном у дневном руском часопису Милитари-Индустриал Куриер Сивков описује свој став да се војни сукоби „интензивирају због погоршања регионалних тензија“ од стране западних земаља.

(ВИДЕО) ПОСЛЕ КНЕЛЕТОВЕ СМРТИ У БЕОГРАДУ МУК: Али онда је на бину изашао Џеј и посветио му ОВУ ПЕСМУ! Публика на Сајму углас скандирала КНЕЛЕ, КНЕЛЕ!

„Један окидач би могао бити појава курдске државе уз сепарацију дела Ирака и Сирије“, упозорио је стручњак. Сивков такође не искључује да би унутрашњи проблеми великих земаља, на пример Турске, могли изазвати грађанске ратове.

(ФОТО) ТУГА НА МАРКОВАЧКОМ ЈЕЗЕРУ: Рониоци нашли тело младића који се синоћ преврнуо са кајаком!

Према његовим речима: „Постоји могућност агресије од стране САД-а, Израела, земаља НАТО-а и њихових савезника монархија Персијског залива против Ирана“.

Сивкова интуиција је посебно застрашујућа с обзиром на недавно излагање планова САД-а за поделу Ирака и инвазију на Иран.

“Ово би био рат на локалном нивоу,“ пише Сивков, уз изговор “наставка иранског нуклеарног и ракетног програма или почетак војног сукоба између Техерана и једне од кључних земаља Персијског залива, највероватније Саудијске Арабије.“

ПИСМО ЦРНОГОРСКОМ ОФИЦИРУ ПРИСУТНОМ НА ПРОСЛАВИ “ ОЛУЈЕ „

“Геополитичка основа ових, и других сукоба у Африци, биће противљење Саудијској Арабији и САД, са једне стране, и Кини и Ирану са друге стране, за доминацију у региону,“ рекао је аналитичар.

Конкретно, Сивков је, као на друга потенцијална жаришта, указао на рат у Авганистану, где би Кина могла би ти умешана, “дељење сфере утицаја“ на Арктику, и посвећеност неких латиноамеричких земља томе да се ослободе од америчког туторства.

(ФОТО) ЛЕПА БАРБАРА ЈЕ БИЛА ЗАШТИТНО ЛИЦЕ БЕОГРАДА За ћерком голмана Партизана лудели су сви, појављивала се у спотовима, а Лука Бојовић је само због ње…

Према речима овог аналитичара, у Азији главни извори средњерочних војних тензија леже на Корејском полуострву, између Јапана и Кине око спорних острва, и између Јапана и Русије око Курилских острва, као и питање Тајвана.

Сивков је познат по свом инсистирању на томе да је америчка војна снага инфериорна у односу на руску, и по својим хипер-драматичним војним предлозима.

(ВИДЕО) Стравична исповест Халидове љубавнице: УДАРИО МЕ 3 ПУТА, ПА ИЗВУКАО ИЗ АУТА, ПАЛА САМ НА КАМЕН! А ОНДА САМ ГА ПИТАЛА ЗАШТО МЕ ТУЧЕ! Погледајте!

У фебруару 2018. године, Сивков је предложио креирање термонуклеарне мега ракете по цени од 210 милијарди долара како би се ликвидирала претња од астероида. У више наврата, он је препоручио распоређивање оружја за масовно уништење како би се супротставили САД-у.

На пример, у новембру 2017. године, он је саветовао Русију, у одговору на излаз САД-а из Споразума о нуклеарним снагама средњег домета, да позиционира неконвенционално нуклеарно оружје.

УХАПШЕН КУМ КРИСТИЈАНА ГОЛУБОВИЋА: Учесник „Парова“ недељама ПЉАЧКАО РАДЊЕ по Београду!

На пример, он је тврдио да Русија мора да креира веома моћне нуклеарне бојеве главе способне за “покретање катастрофалних геофизичких процеса на америчкој територији, на пример, експлозију Јелоустон вулкана.“

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Позив од Шојгуа: Вулин на финалу тенковског биатлона

ПЛАКАЛА ЈЕ И ВИКАЛА НА САВ ГЛАС: Певачици украдено 2.000 ЕВРА на плажи!

(ФОТО/ВИДЕО) СТРАВИЧНА ЕКСПЛОЗИЈА У ИТАЛИЈИ: Хорор код аеродрома у Болоње, ЦРНИ ДИМ КУЉА ИЗНАД ГРАДА!

(ВИДЕО) ОВО ЈЕ НЕМАЊА КОЈИ ЈЕ НЕСТАО У МАРКОВАЧКОМ ЈЕЗЕРУ: Младић био са братом када им се кајак преврнуо, а онда је настала драма…

Сурови НАТО експеримент над Србима

Kurir.rs/Fort-russ

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
23°
29°
Tue
30°
Wed
31°
Thu
26°
Fri